Lady Gaga je razkrila, da je Donatella njena vzornica. Foto: EPA
Lady Gaga je razkrila, da je Donatella njena vzornica. Foto: EPA
Donatella Versace
Donatella Versace s svojim bratom Giannijem. Foto: Reuters

Kabelska televizijska mreža FX Networks se je odločila posneti televizijsko serijo o italijanskem modnem, oblikovalcu Gianniju Versaceju, ki ga je leta 1997 v Miamiju ustrelil serijski morilec Andrew Cunanan.

Novica o snemanju serije je odjeknila pretekli mesec, in čeprav se bo zgodba osredotočala predvsem na Versacejevo smrt in na spodletel lov na morilca Cunanana, ki je osem dni po umoru oblikovalca naredil samomor, v kriminalni seriji ne bo manjkala niti Versacejeva sestra Donatella, ki je po bratovi smrti prevzela modni imperij.

Lady Gaga - prva izbira producentov
Producenti serije Ryan Murphy, Brad Falchuk, Nina Jacobson in Brad Simpson o tem, komu bodo podelili vloge, še molčijo, vseeno pa so razkrili, da so za vlogo Donatelle izbrali Lady Gago.

Pevka se tokrat sicer ne bo prvič preizkusila v vlogi igralke, saj je lani zaigrala v seriji Ameriška grozljivka (American Horror Story). Za svoj nastop ni požela zgolj odličnih kritik, ampak ji je vloga prinesla tudi nagrado golden globe.

Igralec Bradley Cooper, ki se preizkuša tudi kot režiser, pa jo je izbral za svojo priredbo hollywoodske klasike Zvezda je rojena (A Star Is Born), ki v kina prihaja prihodnje leto, še poroča Vogue.