Lewis Hamilton v družbi sester Hadid in sester Jenner. Foto: Gigi Hadid Instagram
Lewis Hamilton v družbi sester Hadid in sester Jenner. Foto: Gigi Hadid Instagram
Lews Hamilton
Lewis Hamilton kljub porazu z nasmeškom v Monte Carlu. Foto: Reuters
Gigi Hadid
Gigi Hadid na amfAR prireditvi. Foto: Reuters

Govorice o novem zvezdniškem parčku so vse glasnejše. "Bila sta na nekaj zmenkih, skupaj sta," je povedal neimenovani vir za britanski Daily Mail.

Tudi fotografije, ki so obkrožile svet, kažejo na to, da se med 30-letnim voznikom formule 1 in deset let mlajšo Gigi nekaj (romantično) plete, saj se na turneji po francoski rivieri ne ločita drug od drugega. Najprej sta se se zvezdnika skupaj nastavljala na dobrodelni galaprireditvi amfAR, kjer so številni zvezdniški obrazi zbirali denar za boj proti aidsu, nato pa sta si bila zelo blizu tudi med dirko F1 za VN monaka. Gigi je fotografijo domnevnega novega izbranca objavila tudi na Instagramu, kjer jima družbo delajo tudi Gigijina sestra Bella in prijateljici Kendall in Kylie Jenner.

To je prva dama, s katero mediji povezujejo slavnega Britanca po njegovem razhodu s pevko Nicole Scherzinger, Hamilton pa govoric o novem dekletu v njegovem življenju za zdaj ni komentiral.

Lewis Hamilton se je februarja še četrtič razšel z Nicole Scherzinger, za razhod naj bi se odločila zaradi razdalje, neuraden razlog pa je bil ta, da Lewis ni želel stopiti pred oltar. Gigi pa se je pred kratkim razšla od avstralskega poppevca Codyja Simpsona.

Kdo je Gigi?
Svetlolaska s pravim imenom Jelena Noura Hadid, hči palestinskega nepremičninskega mogotca Mohameda Hadida in nekdanje nizozemske manekenke Yolande Foster, je sodelovala že z več priznanimi modnimi znamkami. Med drugim je duha mlade Claudie Schiffer obujala za Guess (prvič je v kampanji za njihovo otroško linijo nastopila že pri rosnih dveh letih), v kampanji za očala Tom Ford je pozirala skupaj s Patrickom Schwarzeneggerjem, bila obraz Fordove dišave Velvet Orchid, po brvi hodila za Gaultierja, Jacobsa, Chanel ..., uvrstili so jo med 12 vročih novink leta revije Sports Illustrated in med lepotice v Pirelijevem koledarju za leto 2015, zdaj pa je, kot gre soditi po njeni še sveži objavi na omrežju Instagram, kjer ima čez milijon sledilcev, postala obraz in telo mladostne linije perila VS, Pink.