Na vprašanje, ali so na seznamu res prava imena, je Lindsay med smehom odgovorila, da tega ne more ne potrditi ne zanikati. Foto: YouTube
Na vprašanje, ali so na seznamu res prava imena, je Lindsay med smehom odgovorila, da tega ne more ne potrditi ne zanikati. Foto: YouTube

Pred tedni samo poročali, da je revija In Touch objavila fotografijo na roko napisanega seznama ljubimcev težavne zvezdnice, na katerega so se med drugim uvrstili Ashton Kutcher, Adam Levine, Justin Timberlake, Zac Efron, Joaquin Phoenix, Colin Farrell, Orlando Bllom, James Franco, Ryan Philippe, Lucas Haas, Evan Peters, Wilmer Valderram, Jamie Dornan, Benico del Toro, pokojni Heath Ledger in drugi.

Vseh imen na seznamu pa pri reviji In Touch niso želeli razkriti, saj so se zbali morebitnih tožb in tega, da bi lahko zaradi razkritja razpadel tudi kakšen hollywoodski zakon, kot so zapisali.

Dodali so, da je 27-letnica seznam svojih najbolj znanih ljubimcev napisala januarja lani v hotelu na Beverly Hillsu, ko se je v družbi norčevala iz slavnih osebnosti in nato razkrila, s kom vse je bila v intimnih odnosih. Vir, ki je takrat družbo opazoval, je za revijo povedal, da se je Lindsay s seznamom želela pred prijatelji pohvaliti. Med pisanjem je večkrat obmolknila in razmišljala, koga mora še dopisati, ko pa je seznam dokončala, ga je vrgla stran, je In Touchu takrat povedal vir.

Seznam kot del zdravljenja alkoholizma
Lohanova je zdaj povedala nekoliko drugačno zgodbo, v kateri pa je prvič potrdila, da je seznam res napisala - pojavljala so se namreč namigovanja, da je bil seznam ponaredek, svoje mesto na njem pa so nekateri tudi javno zanikali, med najbolj odločnimi je bil James Franco.

Med gostovanjem v oddaji Watch What Happens Live pa je igralka v četrtek zatrdila, da je šlo za "proces očiščenja" - Lindsay je namreč sodišče zaradi njenih težav z alkoholom in mamili poslalo na zdravljenje. "To je bil moj peti korak na kliniki Betty Ford. Med selitvijo pa ga je nekdo očitno fotografiral. To je bila res osebna stvar in zato je precej nerodno," je o seznamu povedala voditelju Andyju Cohenu.

Na vprašanje, ali so na seznamu res prava imena, pa je med smehom odgovorila, da tega ne more ne potrditi ne zanikati.