Lily že nekaj časa ni stala na odru, saj se posveča družini. Foto: EPA
Lily že nekaj časa ni stala na odru, saj se posveča družini. Foto: EPA

27-letna pevka, hči znanega britanskega komika Keitha Allena, je v četrtek medijem poslala izjavo, v kateri je zapisala, da bo prevzela priimek moža Sama Cooperja tudi v javnem življenju.

"Krasno je delati po lastnem ritmu"
Namignila je še, da se kmalu obetajo nove pesmi (zadnji album It's Not Me, It's You je izdala leta 2009): "Krasno je delati po lastnem ritmu, brez drugih obveznosti, razen ustvarjanja nove glasbe. Veselim se vrnitve v studio."

Lily in Sam sta se poročila 11. junija lani, 25. novembra pa se jima je rodila prva hči Ethel Mary. Pred kratkim so viri blizu Allenove, zdaj Cooperjeve, potrdili, da Lily pričakuje drugega otroka, a o tem še noče govoriti, saj je še prezgodaj.

Prestala dva splava
Lily Allen je imela v preteklosti težave z donositvijo dveh otrok, prvič je spontani splav doživela, ko je bila štiri mesece noseča z Edom Simonsom iz Chemical Brothers, drugič pa že v razmerju s Samom Cooperjem, ko je bila noseča šest mesecev.

Po drugem splavu se je morala Lily zaradi bolezni bojevati za življenje, a je povedala, da ji takrat sploh ni bilo mar, ali preživi ali ne, saj je tako trpela zaradi izgube še nerojenega otroka.