Lindsay Lohan je pred dopolnitvijo 30. rojstnega dne trdila, da je pripravljena obrniti nov list v svojem življenju. Zatekla se je k duhovnosti in začela s pisanjem knjige. Foto: Reuters
Lindsay Lohan je pred dopolnitvijo 30. rojstnega dne trdila, da je pripravljena obrniti nov list v svojem življenju. Zatekla se je k duhovnosti in začela s pisanjem knjige. Foto: Reuters
Lindsay Lohan
Lohanova je poleti končala ljubezensko idilo s 23-letnim Rusom, ko je izvedela, da jo je varal. Foto: Reuters

30-letna Američanka ni plačala najemnine že več kot šest mesecev in je trenutno lastniku stanovanja dolžna več kot 86 tisoč evrov. Če dolga ne bo poravnala pravočasno, so odvetniki lastnika že pripravili takšen sodni spis, ki jo lahko pahne v osebni stečaj.

Njen spanec pa po poročanju britanskega Daily Maila krati tudi nekdanji zaročenec, ruski tajkun Egor Tarabasov, ki trdi, da mu je Lohanova ukradla za več kot 32 tisoč evrov vrednega nakita, med katerim sta tudi ura znamke Rolex in zlati obesek, ter še dizajnerska oblačila.

Osebni stečaj pa je le vrh ledene gore za igralko, saj se še vedno ni polegel prah po objavi posnetkov, na katerih se je s Tarabasovom prepirala. "Lindsay je razvalina. Porabila je skoraj ves svoj denar, a se upira, da bi razglasila osebni tečaj ... Vse skupaj je neverjetno tragično," je dejal prijatelj Tarabasova za Daily Mail. Že ves čas pa jo zasleduje senca, ki je padla nanjo potem, ko se je večkrat znašla na zdravljenju od svojih odvisnosti.

Igralka je svojo igralsko kariero začela, ko je bila stara enajst let. Za svoje tri najuspešne filme, med katerimi so Past za starše, Zlobna dekleta in Odštekani petek, je v karieri prejela več kot 460 milijonov evrov, toda nepremišljen način življenja je terjal svoj davek. Po nekaterih podatkih je v mlajših letih na teden pustila okoli 337 tisoč evrov samo v hotelu Chateau Mermont v Los Angelesu.