Lindsey svojo hudo poškodbo celi na sončni Floridi. S Tigerjem ob sebi. Foto: Facebook
Lindsey svojo hudo poškodbo celi na sončni Floridi. S Tigerjem ob sebi. Foto: Facebook
Srečni par zaljubljenosti ne skriva več. Foto: Facebook

"Očitno ni bila najbolj varovana skrivnost, ampak da, hodim s Tigerjem Woodsom. Najino razmerje se je v teh zadnjih mesecih razvilo iz prijateljstva v nekaj več in me zelo osrečuje," je zapisala na svoji uradni strani na Facebooku.

In še: "O tem ne nameravam podrobneje razlagati, saj bi rada ohranila ta del svojega življenja med nama, mojo družino in tesnimi prijatelji. Hvala za vaše razumevanje in podporo! xo LV."
Da sta res par, je na svojem Facebooku potrdil tudi Woods. Ob fotografijah je pripisal: "Ta sezona je bila za zdaj odlična in srečen sem z zmagama v Torreyju in Doralu. Nekaj lepega pa se mi je zgodilo tudi zunaj igrišč: spoznal sem Lindsey Vonn. Z Lindsey sva prijatelja že nekaj časa, a sva se v zadnjih mesecih zelo zbližala in sva zdaj par. Zahvaljujeva se vam za podporo in spoštovanje najine zasebnosti. Najino razmerje si želiva nadaljevati v zasebnosti, kot navaden par, v javnosti pa tekmovati kot športnika."
Komentarji ob fotografijah so večinoma zelo pozitivni in štirikratni dobitnici velikega kristalnega globusa sporočajo, da so "srečni, če je ona srečna" in kako lep par da sta. Je pa kar nekaj tudi takih, ki jo opozarjajo, da "leopard ne menja pik" in da bo tudi njo prevaral.

Poznata se leto dni
Svojega razmerja najboljša ameriška smučarka in ameriški zvezdnik golfa, ki sta se spoznala aprila lani na neki dobrodelni prireditvi, res nista prav dobro skrivala.
Prvič so ju romantično povezali novembra, po poškodbi na nedavnem svetovnem prvenstvu v Schladmingu je Vonnovo domov v ZDA odpeljalo Woodsovo zasebno letalo, pred dnevi pa so ju paparaci ujeli na njegovi razkošni jahti Privacy, zasidrani na Floridi.

28-letna Vonnova se je po štirih letih zakona januarja letos uradno ločila od nekdanjega smučarja Thomasa Vonna, a ohranila priimek, devet let starejši Woods pa se je od žene, svetlolasega švedskega fotomodela Elin Nordegren, ločil leta 2010, potem ko jo je neslavno prevaral.
V zakonu sta se jima rodila dva otroka, ki ju je prav Lindsey pred meseci v Aspnu učila smučati.