Liz je govorice o varanju  zavrnila s pojasnilom, da sta se z Najarjem že pred meseci razšla. Foto: Twitter
Liz je govorice o varanju zavrnila s pojasnilom, da sta se z Najarjem že pred meseci razšla. Foto: Twitter
Elizabeth Hurley, Arun Najar, poroka
Elizabeth Hurley in Arun Najar sta se poročila leta 2007. Foto: EPA

Nekdanja spremljevalka Hugha Granta in žena indijskega tajkuna Aruna Najarja se je zadnje dni zabavala z avstralskim igralcem kriketa Shanom Warnom - opazili (in seveda fotografirali) so ju tudi med poljubljanjem in objemanjem, skupaj pa sta preživela tudi dve noči v londonskem hotelu, je v nedeljo poročal britanski tabloid News of the world in bralce obvestil tudi, da zaljubljenca v četrtek kar 11 ur nista zapustila apartmaja.

Pri tem je časnik namignil, da prelestna Liz očitno vara svojega moža. News of the world je navajal tudi poročanje neimenovanega vira, ki je dejal: "Videti sta bila kot dva mladoporočenca." Vir naj bi povedal še, da Liz svoje zaljubljenosti ni skrivala niti pred nekdanjim zaročencem Grantom, s katerim so bili skupaj na večerji.

Bližnji so za razhod vedeli
Nekdanja manekenka in igralka se je odzvala s sporočilom na Twitterju. Najprej je potožila, da ta dan zanjo ni najboljši in dopisala: "Da smo si na jasnem: z možem Arunom sva se razšla že pred meseci. Najini bližnji so za to vedeli."

Kot je znano, sta se milijarder Najar in 45-letna nekdanja manekenka za kopalke poročila leta 2007 na več razkošnih slovesnostih, ki naj bi (vsaka posebej) stale milijone funtov - najprej v Londonu, pred anglikanskim duhovnikom, nato pa na hindujski slovesnosti še v Arunovi domovini. Že nekaj časa so se sicer pojavljale govorice, da je njun zakon v težavah, a je Hurleyjeva to vztrajno zanikala.

Od julija Warn in Hurleyjeva neločljiva
Warn in Hurleyjeva naj bi se spoznala julija in sta bila od takrat tesna prijatelja - izmenjevala sta si tudi laskava sporočila prek Twitterja, večkrat pa so ju opazili tudi skupaj v javnosti. A do zdaj sta svojo očitno globljo naklonjenost skrivala.

Igralka se v zadnjem času sicer ukvarja s kmetovanjem - vodi organsko farmo v Gloucestershiru in se posveča svojemu osemletnemu sinu Damianu, ki ga ima s poslovnežem Stephnom Bingom.