Bosta Nicole in Kim znova med najbolj zaželenimi zvezdnicami? Foto: EPA
Bosta Nicole in Kim znova med najbolj zaželenimi zvezdnicami? Foto: EPA
Lewis Hamilton in Nicole Scherzinger.
Nicole je Lewisa redno spremljala na njegovih dirkah po svetu. Foto: EPA
Kris Humphries in Kim Kardashian
Pred veliko prelomnico sta se znašla tudi Kris in Kim. Foto: EPA

Dokončno naj bi po besedah britanskih medijev počilo v ljubezenski idili Hamiltona in njegove izbranke, pevke in nekdanje članice dekliške skupine Pussycat Dolls Nicole Scherzinger.

"Še vedno sta zelo dobra prijatelja in tudi ločitev je bila na prijateljski ravni. Enostavno sta se odločila, da je nemogoče nadaljevati razmerje s tako natrpanim urnikom," je za The Daily Mail povedal neimenovani prijatelj (nekdanjega?) para.

Še poleti so se pojavljale novice o športno-glasbeni zvezdniški poroki, ampak par tega nikoli ni potrdil. Parček se je spoznal na podelitvi evropskih glasbenih nagrad v Münchnu leta 2007, nikoli pa ju ni motilo, da je Nicole, ki je tudi odlična plesalka, od Lewisa starejša sedem let. Temnolaska, ki se pogosto uvršča na sezname najlepših žensk na svetu, je stara 33 let, prihaja pa iz rasno mešane družine. Njen oče je namreč Filipinec, mati Rosemary pa ima havajsko-ruske korenine.

Zakon v težavah ali napihovanje medijev?
Nič bolje pa ne kaže na drugi strani luže Humphriesu in njegovi izbranki Kim Kardashian, s katero sta se poročila poleti. Razkošno poročno slavje mladoporočenca ni stalo niti dolarja, temveč prav nasprotno. Ameriška zvezdnika sta namreč s svojo poroko zaslužila, in sicer neverjetnih 17,9 milijona ameriških dolarjev. Največji del zaslužka je prispeval televizijski kanal E!, ki je za ekskluzivne pravice snemanja plačal kar 15 milijonov ameriških dolarjev.

Dva meseca po velikem slavju pa so se mediji sprva razpisali, da naj bi bila starleta nesrečna v zakonu, nato pa se je Kim javno razgovorila, da resno razmišlja o ločitvi.

Zvezdnica resničnostnih šovov je tako dejala, da Kris "ni tista oseba, s katero se je poročila". Par naj bi se neprestano prepiral, kar naj bi bil tudi povod, da je Kim spakirala kovčke in se odločila, da gre v Avstralijo in Dubaj, kjer bo resno premislila o svojem življenju.

Kim naj bi po poročanju ameriških medijev že obiskala odvetnika za ločitve. Revija Star pa je poročala, kako starleta ne more več prenašati Krisovih divjih noči. "Ves čas zbira telefonske številke deklet. Mislim, da Kris ne ljubi Kim in mislim, da je nikoli ni," je rekel neimenovani vir za Star.

Ameriški TMZ pa vsa namigovanja medijev o njunih težavah zanika. Tako pojasnjujejo, da se Kris naj ne bi odselil iz njunega domovanja v New Yorku, ampak naj bi samo iz njega odpeljal nekaj škatel. Kar se pa tiče njegovega poročnega prstana, pa naj ga ne bi nosil, ker ne mara nakita.