Pred časom sta se za nekaj mesecev razšla, a nista dolgo zdržala narazen. Foto: EPA
Pred časom sta se za nekaj mesecev razšla, a nista dolgo zdržala narazen. Foto: EPA
Lewis Hamilton in Nicole Scherzinger
Nicole svojega Lewisa pogosto spremlja na dirkah. Foto: EPA

Mediji so se razpisali o športno-glasbeni zvezdniški poroki, saj naj bi se zaročila dirkač formule 1 Lewis Hamilton in pevka Nicole Scherzinger.

Ampak novice ni potrdil par, pač pa jo je sporočil oče privlačne pevke, nekdanje članice skupine Pussycat Dolls in zdajšnje sodnice v ameriški različici resničnostne oddaje X Factor.

Alfonso Valiente je medijem dejal, da je britanski zvezdnik najhitrejšega športa po štirih letih zveze zaprosil svojo Nicole, ona pa je snubitev sprejela. Valiente ni želel razkriti, kdaj in kje naj bi se zgodil veseli dogodek, Lewisa pa že nekaj časa označuje z besedami "moj bodoči zet".

Njena družina ga je takoj sprejela
52-letni Valiente se je od Nicoline matere ločil, ko je bila deklica stara šest let, kljub temu pa je ohranil tesne odnose s hčerjo. Tudi z Lewisom so bili večkrat skupaj, nazadnje lani poleti na havajskem otoku Oahu, na katerem je Nicole odraščala.

O Lewisu zna povedati same pozitivne stvari: "Ste slišali za zaroko? Da, res sta zaročena. Moj bodoči svak je zelo prijeten moški, z nogami trdno na tleh. Vsa družina ga ima rada, ko smo skupaj, je res dobro vzdušje. Prvič, ko je vstopil v našo hišo, se je takoj približal otrokom, odlično se raume z njimi. Je zelo odkrit in z Nicole sta skupaj videti resnično srečna," je dejal Daily Mailu.

Lewis trenutno skuša doseči čim boljše rezultate na dirkah formule 1, Nicole pa je pred časom nadomestila britansko ljubljenko Cheryl Cole kot sodnica v oddaji X Factor.

Med najlepšimi ženskami na svetu
Parček se je spoznal na podelitvi evropskih glasbenih nagrad v Münchnu leta 2007, nikoli pa ju ni motilo, da je Nicole, ki je tudi odlična plesalka, od Lewisa starejša sedem let. Temnolaska, ki se pogosto uvršča na sezname najlepših žensk na svetu, je stara 33 let, prihaja pa iz rasno mešane družine. Njen oče je namreč Filipinec, mati Rosemary pa ima havajsko-ruske korenine.