Zac Efron se je vrnil na rdeče preproge. Foto: EPA
Zac Efron se je vrnil na rdeče preproge. Foto: EPA
Zac Efron
Efron se je številnim najstnicam vtisnil v spomin po svoji vlogi v franšizi Srednješolski muzikal. Foto: EPA

26-letni igralec je bil po poročanju ameriških medijev lani dvakrat na kliniki za odvajanje od nedovoljenih substanc. Na premieri svojega novega filma That Awkward Moment pa je spregovoril, da se počuti bolje kot kadar koli. Hollywoodskega zvezdnika so sicer prejšnji mesec fotografski objektivi ujeli z verižico, na kateri je bil obesek AA, ki označuje, da je že pol leta trezen.

Poudaril je, da si prizadeva ohranjati stik s svojimi oboževalci, ampak je to zelo težka naloga. "Industrija se razvija, kar me je spravilo na zanimivo potovanje, ko sem spremljal, kako se je filmska industrija združila s svetovnim spletom in družbenimi omrežji," je dejal Efron, ki ima samo na Twitterju več kot 7,5 milijona sledilcev. Sicer pa je že lani na filmskem festivalu v Torontu dejal, da se igralec nikoli ne navadi pozornosti, ki jo prenaša njegov poklic.

"Veliko sem se naučil v zadnjih letih in ne vem ... to so bila zame precej zanimiva leta," je dejal za US Weekly nekdanji otroški zvezdnik. Tabloid TMZ je lani poročal, da so se Efronove težave začele med snemanjem enega izmed njegovih novih filmov - Neighbors (Sosedje). "Viri so nam dejali, da Zaca ni bilo na prizorišču snemanja tudi več dni skupaj," so zapisali na TMZ-ju in dodali: "Splošno znano je, da se je boril z odvisnostjo od kokaina."