"Hollywoodska otroka" sta v zvezi. Foto: EPA

Mlada zvezdnika, ki so ju povezovali že tri leta nazaj, naj bi se zdaj resnično "zaljubila", zadnje tedne pa se po pisanju ameriških medijev ne ločujeta drug od drugega, skupaj sta se zabavala tudi na noč čarovnic.

Po pisanju ameriškega Weeklyja sta Miley in Patrick, ki je v enem izmed intervjujev pred dvema letoma priznal, da mu je Miley všeč, v zvezi že nekaj mesecev. "Prijatelja sta že zelo dolgo, gibljeta se v istih krogih, imata skupne prijatelje," je povedal neimenovani vir in dodal: "Patrick je prijazen fant, odraščal je v Hollywoodu, tako kot ona, tako da je bilo le vprašanje časa, kdaj se bosta zapletla."

Miley je bila nazadnje v zvezi z glasbenim producentom Mikom Willom, pred njim pa je bila dolgo v zvezi z igralcem Liamom Hemsworthom. Patricka so povezovali s pevko Taylor Swift.

Patrick jenajstarejši sin nekdanjega kalifornijskega guvernerja in članice Kennedyjevega klana Marie Shriver, njegova želja pa je jasna, želi uspeti v šovbiznisu - poleg igralstva se ukvarja tudi z manekenstvom.