Izmenjavanje nežnosti na zabavi po nedeljski podelitvi oskarjev. Foto: Reuters
Izmenjavanje nežnosti na zabavi po nedeljski podelitvi oskarjev. Foto: Reuters

Novico je za Us Weekly potrdil hollywoodski draguljar Jamie Wolf: "Jaz sem oblikoval prstana, ki sta jih nosila Benjamin Millepied in Natalie Portman. Narejena sta iz reciklirane platine in diamantov."

Kje ali kdaj sta 30-letna igralka ter štiri leta starejši plesalec in koreograf skočila v zakonski jarem, ni znano. Prav tako brez komentarja je mendežer Portmanove.

Oskarjevka je na nedeljski podelitvi nosila platinasto-diamantno ogrlico in z njo ujemajoče se uhane Harryja Winstona, a slavna draguljarska hiša je sporočila, da prstan ni njihov.

Potem ko sta se Natalie in Benjamin zaljubila na snemanju Črnega laboda, sta decembra 2010 naznanila, da sta zaročena in pričakujeta otroka.
Oskar in sin
Millepied je bil stalni spremljevalec igralke na številnih podelitvah leta 2011, na katerih je ona zbrala lep kupček kipcev (vključno z oskarjem) za svojo vlogo balerine v Črnem labodu.
Med svojim čustvenim oskarjevskim zahvalnim govorom je Portmanova Francoza poimenovala "moja prelepa ljubezen" in se mu zahvalila, ker ji je podelil "najpomembnejšo vlogo v /njenem/ življenju". Paru se je junija 2011 rodil sin Aleph.

Vir s snemanja filma je pred časom dejal, da je bilo "zapeljivo" gledati, kako sta se igralka in koreograf iz dneva v dan bolj zaljubljala. "Niti slučajno nisi mogel spregledati njune medsebojne privlačnosti. Mislim, da si ni mogel pomagati - Natalie je osupljiva!"