Zakon igralke in teniškega igralca se je končal po dvajsetih mesecih. Foto: Reuters
Zakon igralke in teniškega igralca se je končal po dvajsetih mesecih. Foto: Reuters
false
Zvezdnica serije Veliki pokovci je v javnosti ves čas zatrjevala, da je v zasebnem življenju zelo srečna. Foto: Reuters
Johnny Galecki
Za propadel zakon naj bi bil kriv Johnny Galecki. Foto: EPA

Zakon igralke in teniškega igralca se je končal le nekdaj dni pred praznovanjem druge obletnice poroke. "Kaley Cuoco in Ryan Sweeting sta se skupaj odločila, da končata svoj zakon," so zapisali v uradni izjavi, ki je zakrožila po ameriških medijih. A vzroka za ločitev nista razkrila.

Že v času njunega zakona so se pojavljale govorice o nezvestobi. 29-letna igralka naj bi še naprej ohranjala stike z nekdanjim fantom, sicer soigralcem v seriji, Johnnyjem Galeckijem. Še več: njuna vez naj bi se v zadnjih mesecih znova okrepila. Govorice pa so dodatno spodbudili tudi scenaristi serije, saj so v novi sezoni njuna lika - Penny in Leonarda - popeljali pred oltar.

Prav tako pa naj bi se 28-letni Sweeting naveličal, kako ga je žena obravnavala. "Začela je ukazovati Ryanu in ga obravnavati, kot da je gospodinja," je dejal nek vir in dodal: "Doma sta se ves čas prepirala in Ryan ji je ves čas govoril, da doma ni zvezda."

Cuocovova se je zelo trudila, da govorice niso prišle preveč na površje. Ko so se novembra pojavile prve govorice, da imata v zakonu težave, je igralka na Instagramu objavila njuno skupno fotografijo, na kateri sta bila oba nasmejana.

Krivda tudi na Galeckiju?
Le nekaj dni preden sta naznanila, da se ločujeta, je igralka v medijih zatrjevala, da nimata težav v zakonu in da Sweetinga ne moti njeno prijateljevanje z Galeckijem. "Hodila sva pred petimi leti, to je precej dolgo nazaj," je dejala v oddaji Watch What Happens Live. Poudarila je, da je Galecki eden izmed njenih najboljših prijateljev.

O trajnosti zakonske zveze med igralko in tenisačem so se govorice pojavile že nekaj dni po poroki. "Priznam, da se je začelo zelo hitro. Toda, ko sva se spoznala, sem vedela, da je on tisti pravi," je še razlagala igralka lani v intervjuju za Cosmopolitan.

Brez večjih težav na sodišču
Toda igralka ob ločitvi ne bo imela večjih skrbi, poroča britanski Daily Mail, saj je pred poroko s tenisačem podpisala predporočno pogodbo, tako da se bo ta hollywoodska pravljica končala zelo hitro in neboleče. Po 20 mesecih zakona.