Se bo iz Elizejske palače kmalu slišal otroški jok? Foto: EPA
Se bo iz Elizejske palače kmalu slišal otroški jok? Foto: EPA

Slavna manekenka in pevka ter francoski predsednik sta se poročila leta 2008, od takrat pa sta večkrat poudarila, da bi bila izredno vesela skupnega otroka. Carla pa je tudi dodala, da ni več najmlajša, zato ne ve, ali se jima bo želja lahko izpolnila.

Francoski novinarji sicer novici niso priložili slikovnega dokaza, ki bi nedvoumno pokazal, da je Carla v veselem pričakovanju, pišejo pa, da novice iz predsedniške palače tokrat, v nasprotju s prejšnjimi takšnimi objavami, niso zanikali.

Zamenjala veliko partnerjev
Če Carli, ki velja za eno najbolj uglajenih in modno zavednih prvih dam sveta, res raste trebušček, je to zanjo druga nosečnost, saj ima iz razmerja z Raphaelom Enthovnom že desetletnega sina Aureliena.

Francoski "Napoleon" Sarkozy pa ima za seboj še bolj pestro zasebno življenje, saj je bil pred Carlo poročen že dvakrat, v zakonih pa so se mu rodili trije otroci - iz zakona z Marie-Dominique Culioli ima dva sinova, Pierra in Jeana, v zakonu s Cecilio Ciganer-Albeniz pa se mu je rodil sin Louis.

Tudi Carla, ki je v preteklosti izjavila, da jo "monogamija dolgočasi" in da "ljubezen traja dolgo, poželenje pa le dva do tri tedne", je v postelji zamenjala veliko moških. Med njene najbolj znane ljubimce sodijo glasbeniki Louis Bertignac, Mick Jagger, Eric Clapton ter nekdanji francoski premier Laurent Fabius.