Do poroke je le še en teden ... Foto: EPA
Do poroke je le še en teden ... Foto: EPA
Nicole Kidman
V zakonu s Tomom sta posvojila dva otroka. Foto: Reuters
Tom Cruise in Nicole Kidman
Veljala sta za zlati hollywoodski par, a sta se razšla leta 2001. Foto: EPA

Brhka 39-letna Avstralka namreč verjame, da se ji bo s pomočjo molitve izpolnila neka skrita želja.

Avstralka je pred kratkim spet postala članica Rimskokatoliške cerkve, potem ko je iz nje pred leti na prigovarjanje takratnega moža Toma Cruisa izstopila. Tom je seveda goreč privrženec scientologije in v njene nauke je prepričal tudi zdajšnjo ženo Katie Holmes.

"Sklenila sem krog."
Katoliški duhovnik, oče Paul Coleman, je povedal: "Nicole to poroko jemlje precej duhovno. Ker spet verjame v katoliške nauke, zaobljube pa bo izrekla v domači cerkvi, se ji zdi, kot da se po dolgem potovanju vrača domov." Rdečelaska si je za poroko z zvezdo countryja Keithom Urbanom namreč izbrala Sydney.

Igralka želi, da bo na poročni dan vse teklo kot po maslu, zato ima že nekaj časa polne roke dela s pripravami. Neki njen prijatelj je povedal, da ne miruje niti sekundo, saj želi vse pripraviti vnaprej, da ju ne bi s Keithom na usodni dan pričakalo kakšno neprijetno presenečenje.

Renee: "Nicole, pazi, kaj počneš!"
A nekaj nenavadnega je Nicole, ki se je že izkazala tudi s pevskim talentom, doživela pred kratkim. Njena dobra prijateljica, prav tako igralka Renee Zellweger, s katero sta skupaj posneli uspešnico Hladni vrh, ji je namreč dobronamerno svetovala, naj poroko s Keithom raje odpove. Zakaj?

Zvezdnica filmov o nerodni Bridget Jones je prepričana, da je Keith, ki tako kot Nicole prihaja iz Avstralije, prav tak deloholik, kot je bil Reneejin nekdanji mož Kenny Chesney. "Prepričana sem, da ima tvoj Keith vse znake deloholičnosti, kar je nevarno tako zate kot tudi za tvojo družino. Verjemi, tega ne moreš ugotoviti, dokler se ne poročiš, a takrat bo že prepozno," jo je posvarila Renee.

Mama jo podpira, oče niti ne ...
Da se je njegova hči odločila prav, pa ni povsem prepričan niti Nicolin oče. V nasprotju z mamo, ki je hčeri svetovala, naj posluša svoje srce, je namreč prepričan, da bi morala s Keithom podpisati predporočno pogodbo.

Nicole je na poroko povabila "le" 80 najbližjih prijateljev in sorodnikov, svatje pa bodo lahko uživali v specialitetah avstralske kuharske zvezde Luka Mangana.