Michael Fassbender in Nicole Beharie v enem izmed prizorov iz filma Sramota. Foto: Reuters
Michael Fassbender in Nicole Beharie v enem izmed prizorov iz filma Sramota. Foto: Reuters
Njunima likoma v Sramoti ni bilo usojeno. Foto: Reuters

34-letnega zvezdnika Sramote so paparaci opazili na romantičnem sprehodu po New Yorku z njegovo 27-letno soigralko Nicole Beharie.
Novi par sicer drugače prav nič ne spominja na lika, ki sta ju igrala v kritiško hvaljenem filmu britanskega režiserja Steva McQueena.
Lik Behariejeve, ki v Sramoti igra sodelavko japijevskega spolnega zasvojenca Brandona Sullivana (Fassbender), je edini, s katerim Fassbender v filmu ne občuje. Drži sicer, da se v službi spogledujeta in gresta na zmenek, a se večer konča v slavnem newyorškem hotelu Standard, kjer Brandon odpove.
Diplomirana družboslovka
Behariejeva, diplomirana družboslovka, rojena v kraju West Palm Beach na Floridi, je pred Sramoto zaigrala v TV-serijah The Good Wife ter Zakon in red ter v filmih My Last Day Without You, The Express in American Violet.

Sicer pa je bil Fassbender pred Behariejevo v zvezi z Zoe Kravitz, 23-letno hčerko Lennyja Kravitza, s katero se je spoznal na snemanju filma Možje X leta 2010 in se razšel septembra lani. Januarja so igralca opazili s temnopolto igralko in manekenko Leasi Andrews.
Delovno leto se nadaljuje
Sramota je Fassbenderju, igralcu nemško-irskih korenin, prislužila vrsto nagrad in nominacij, vključno z nominacijo za zlati globus. Bil je tudi eden najopaznejših igralcev preteklega leta, saj smo ga videli kar v štirih filmih: Sramoti, Jane Eyre, Možeh X in Nevarni metodi.

Zvezdnik tudi letos ne počiva - trenutno ga lahko vidimo v filmu Haywire režiserja Stevena Soderbergha, prihaja pa že znanstvenofantastični ep Ridleyja Scotta Prometej. Fassbender s Scottom snema še The Counselor, z McQueenom bosta ponovno združila moči v še neimenovanem filmu, igral bo tudi v romantični drami The Mountain Between Us.