Oprah na zadnji oddaji The Oprah Winfrey Show ni mogla zadržati solz. Foto: Reuters
Oprah na zadnji oddaji The Oprah Winfrey Show ni mogla zadržati solz. Foto: Reuters

Priljubljena Oprah, ki se je maja po 25 letih poslovila od pogovorne oddaje The Oprah Winfrey Show, odpira novo poglavje v svoji nadvse uspešni karieri. Winfreyjeva v novi oddaji ne bo sedela v kavču, temveč se bo sama odpravila na teren, in sicer na dom znanih osebnosti, ki bodo gledalcem približali svoje vsakdanje življenje.

"Po 25 letih sem se odločila iti ven iz studijskih prostorov. Začela sem naslednje poglavje in zabavam se bolj kot kdaj koli prej - potujem po državi in svetu ter se pogovarjam z ljudmi, ki sem si jih res želela bolje spoznati, in mislim, da gledalci tudi," je v izjavi zapisala Oprah Winfrey.

Steven Tyler o mamilih
V prvi dveurni oddaji, ki jo bodo na OWN-ju premierno predvajali 1. januarja 2012, bo pod drobnogledom življenje Stevena Tylerja.

Pevec Aerosmithov in član žirije v šovu American Idol, bo odprl vrata svojega doma v New Hampshiru in skupaj z Oprah razpravljal o svoji zasvojenosti z mamili, svojem ljubezenskem življenju, glasbeni karieri in vlogi žiranta, ki mu je prinesla dodaten krog oboževalcev.

V prvi sezoni bo Oprah skupaj s Seanom Pennom odšla na Haiti preverit, kako si je država opomogla od uničujočega potresa, obiskala bo posestvo Skywalker Ranch slavnega režiserja Georgea Lucasa ...