Pippa Middleton je na poroki svoje sestre blestela v belem. Foto: EPA
Pippa Middleton je na poroki svoje sestre blestela v belem. Foto: EPA
Pippa Middleton (na sliki levo)
Najnovejša "paparaco" fotografija Pippe Middleton, posneta danes popoldne na teniškem turnirju v Parizu. Foto: Reuters
Pippa in Harry
Pippa in Harry drug ob drugem na kraljevski poroki svojih sorojencev. Foto: EPA

Popoldne je na vročem pesku Roland Garrosa Šved Robin Söderling s 6:2, 6:3 in 7:6 odpravil Francoza Gillesa Simona, budno oko fotografov pa je med gledalci opazilo tudi mlajšo sestro žene britanskega princa Williama in slike takoj poslalo v svet.

Pippa se vse od svojega triumfa na kraljevski poroki, ko je v velikem slogu opozorila nase, tako vztrajno prebija v novice iz sveta znanih tudi zunaj Velike Britanije - prej je bila redna gostja "le" otoških vesti iz družabne kronike. Po poroki pa se je o Pippi na veliko začelo pisati tudi drugod po Evropi in v ZDA - tako smo med drugim izvedeli, da je za njeno lepo postavo poskrbel pilates, da ji je produkcijska hiša Vivid, ki snema filme za odrasle, ponudila pet milijonov dolarjev, da posname "samo en nazorni spolni prizor v filmu", da je nad njeno zadnjico vzdihoval tudi najstniški idol Justin Bieber.

Pred dnevi je mladi pevec nato sporočil, da bo njegov "komplet za zabavo", ki ga sestavljajo krožniki, kozarci, prtički, baloni in še kaj z njegovo podobo, zdaj na voljo prav prek spletne strani Pippinih staršev, ki sta obogatela s prodajo pripomočkov za organizacijo zabav.

Oprah ji ponuja oddajo na svoji televiziji OWN
Zadnja novica o Katini mlajši sestri pa je v javnosti še bolj odjeknila: za 27-letno rjavolasko naj bi se namreč borili legendi pogovornih oddaj Barbara Walters in Oprah Winfrey, obe si želita temnolaso lepotico pritegniti k svojim projektom, a Britanci so patriotsko prepričani, da bo "naša aristokratska Pippa zavrnila vse ponudbe ameriških televizij, pa če bodo še tako mamljive".

Britanska družabna biblija Tatler je Pippo že leta 2008 okronala za najbolj zaželeno samsko Britanko, med Pippinimi nekdanjimi pa najdemo Jonathana "JJ" Jardina Patersona, dediča hongkonškega imperija Jardine Matheson, škotskega aristokrata Billyja Mora Nesbitta in diamantnega dediča Simona Youngmana. Pripisujejo ji tudi aktualno razmerje z nekdanjim igralcem kriketa Alexom Loudonom, zdaj uspešnim borznim posrednikom, čeprav so po poroki številni ugibali, ali se kaj plete med njo in Williamovim bratom Harryjem.