Stava gor ali dol, oktobra bodo v družini Gallagher praznovali. Foto: EPA
Stava gor ali dol, oktobra bodo v družini Gallagher praznovali. Foto: EPA

Zvezdniška brata, člana skupine Oasis, sta velika oboževalca legende Beatlov, zato držita pesti, da bi prvi skupni otrok Noela in Sare MacDonald na svet privekal 9. oktobra.

Par, ki je skupaj sedem let, je veselo novico sporočil pred nekaj dnevi. Za Saro bo to prvi otrok, Noel pa ima iz zakona z Meg Matthews že hčer Anais.

Neki njun prijatelj je za časopis Daily Star dejal: "Noel si srčno želi, da bi si njegov otrok z Lennonom delil rojstni dan, čeprav je do jeseni še daleč. Liam je bil takoj za stavo in zdaj s svojim dekletom Nicole Appleton, nekdanjo članico dekliške zasedbe All Saints čakata, ali se bosta "olajšala" za zajeten kup denarja."

Zvesta Johnu do groba
Liam je pred časom razkril, da je prav zaradi Johna Lennona, ki je bil ustreljen pred svojim domom v New Yorku 8. decembra leta 1980, postal pevec. Še več, roker in njegova nekdanja žena Patsy Kensit sta po glasbeni ikoni poimenovala tudi svojega otroka, danes sedemletnega Lennona. Ko sta dobila prvorojenca, mu je darilce poslala tudi Lennonova vdova Yoko Ono.