Pippa, Kate in Carole Middleton. Pippa, ki trenutno za polovični delovni čas dela kot organizatorka dogodkov, naj bi začenjala svoj posel. Britanski mediji pišejo, da je v zvezi z nekdanjim angleškim igralcem kriketa Alexom Loudonom. Foto: EPA
Pippa, Kate in Carole Middleton. Pippa, ki trenutno za polovični delovni čas dela kot organizatorka dogodkov, naj bi začenjala svoj posel. Britanski mediji pišejo, da je v zvezi z nekdanjim angleškim igralcem kriketa Alexom Loudonom. Foto: EPA
Pippa in James Middleton in princ Harry
Pippa naj bi s svojimi čari menda omrežila tudi princa Harryja, ki ji je na balkonu Buckinghamske palače zašepetal, da je najlepša na poroki. Foto: EPA

Da, poroka s princem ne prinaša le udobnega življenja, ampak tudi mnogo preglavic. Tega ni spoznala samo nevesta Kate, ampak tudi vsa njena družina, ki je posebej po nedavni poroki postala tarča najrazličnejših tračev, saj skušajo mediji izbrskati vsakršno pikantno podrobnost iz njihovih življenj.

"Njena kraljeva vročica"
In medtem ko so Kate opazili med vsakdanjim nakupovanjem v Walesu, je novinarje "obsedla" predvsem Katina mlajša sestra, 27-letna Philippa (Pippa), ki je na poroki navdušila z videzom in zaobljeno ritko, zato so jo poimenovali kar "njena kraljeva vročica". Produkcijska hiša Vivid, ki snema filme za odrasle, ji je ponudila pet milijonov dolarjev, da posname "en samo nazorni spolni prizor v filmu". Direktor podjetja je v ponudbi zapisal, da je bila Pippa po njihovem mnenju "zvezda kraljevske poroke" in da si jo zato izredno želijo v enem svojih erotičnih filmov. Podoben dogovor, le za petino manj denarja, so ponudili tudi mlajšemu bratu, 23-letnemu Jamesu.

Golota, ponočevanje, alkohol
Vivid želi le kovati železo, dokler je vroče. Pred dnevi so namreč v medije pricurljali "žurerski grehi" iz preteklosti živahnih članov družine Middleton. Na eni izmed fotografij, ki so jih tabloidi objavljali kot po tekočem traku, tako Pippa, ki se sicer ukvarja z organizacijo dogodkov, v vijoličnem modrčku in belem krilcu osvaja neznanega moškega v boksaricah, obkrožajo pa ju steklenice alkohola. Nedavna razkritja pa so še bolj spravila v zadrego Jamesa, ki sicer vodi slaščičarno. Na eni izmed fotografij je oblečen v spodnje hlače, roko pa ima potisnjeno vanje, na drugi pa je popolnoma gol, a ima vsaj prekrižane noge.

Besni so
Middletonovi so po objavi fotografij zardeli od sramu, sumijo pa, da so Pippo in Jamesa "izdali" njuni prijatelji, ki so prizore z razvratnih zabav zagotovo prodali za precejšnjo vsoto denarja. A družina je odločena, da se bo za svoje dostojanstvo borila do konca. Tako je prek svojih odvetnikov dosegla, da so "izdajalske slike" že morali umakniti s spleta, počasneje pa bo šlo s ponovnim pridobivanjem ugleda. "Celotna družina je besna, saj čuti, da je bila izdana. Jamesa in Pippo je zelo sram. Le kako bi si lahko v trenutku, ko so bile te fotografije posnete mislila, da bodo kogar koli kdaj zanimale?"

Buckinghamska palača se ni odzvala, a kraljeva družina naj bi bila znova "zgrožena" - podobno kot lani, ko je bilo Jamesa že videti v neprimernih položajih in oblekah. O vplivu slave na družino je spregovorila tudi mati treh otrok Carole, ki je dejala: "Počutim se zelo ranljivo. Nisem znana oseba in si tudi ne želim biti. Nisem prosila za vse to, skrbi me za vso družino, saj imam tri otroke, ne le Catherine," je dejala v do zdaj edinem intervjuju.