Je na poti otrok številka 7? Foto: EPA
Je na poti otrok številka 7? Foto: EPA

37-letna zvezdnica ima že šest otrok, tri posvojene (Maddox, Pax in Zahara) in tri biološke (Shiloh ter dvojčka Knox in Vivienne). Aprila sta se s partnerjem Bradom Pittom na prigovarjanje otrok zaročila, poroka pa menda tudi že nekaj časa "visi v zraku".

Vse poletje in jesen o Angelini ni bilo veliko govora, malo se je tudi pojavljala na rdeči preprogi, zato mediji namigujejo, da je za tem stala odločitev, da nosečnost čim dlje prikriva pred radovednimi paparaci.

"Angelina je že večkrat dejala, da si želi še kakšnega otroka, a je imel Brad pomisleke zaradi natrpanih urnikov in neurejenega življenja. V prvih mesecih jo je mučila jutranja slabost, zato se ni želela pojavljati med ljudmi. Vso svojo energijo je usmerila v družinsko življenje, saj želi druge otroke pripraviti na prihod novega družinskega člana," je neimenovani vir zaupal tabloidu Star.

Najstarejši star 11 let, dvojčka štiri
Najstarejši otrok v družini Jolie-Pitt je Maddox, posvojenec iz Kambodže, ki je star 11 let. Pax, ki izvira iz Tajske, je dve leti mlajši, Zahara, etiopijska sirota, pa ima osem let. Nato sledi trojica bioloških otrok - Shiloh, ki je bila rojena v Namibiji, ima šest let, dvojčka Knox in Vivienne pa štiri. Angelina je prepričana, da pričakuje fantka, za katerega je Shiloh že izbrala ime - John.

Brad in Angelina sta se, kot čivkajo že vrabci na strehi, spoznala med snemanjem akcije Gospod in gospa Smith leta 2004, ko je bil on še poročen z igralko Jennifer Aniston. V začetku januarja je zato hollywoodski "zlati par" napovedal razhod, aprila pa sta Brad in Angelina že potrdila romanco. Jo bosta zdaj, ko naj bi bil na poti njun četrti otrok, le kronala s poroko?