Na prigovarjanje otrok sta se aprila zaročila, sta nedavno storila tudi še večji korak? Foto: EPA
Na prigovarjanje otrok sta se aprila zaročila, sta nedavno storila tudi še večji korak? Foto: EPA
Brad Pitt in Angelina Jolie
Zvezdnika že nekaj let puščata medije v negotovosti. Je mogoče, da se jima je res uspelo poročiti na skrivaj, brez prisotnosti paparacev? Foto: EPA

Vse več rumenih medijev poroča, da sta se zvezdnika po sedemletni zvezi, ki sta jo aprila kronala z zaroko, (končno) le poročila. To naj bi se zgodilo 24. decembra, ko je vsa družina dopustovala v razkošni vili, ki jim jo je prijazno odstopila znana modna oblikovalka Donna Karan.

Med počitnicami v letovišču Parrot Cay na karibskem otočju Turks in Caicos naj bi se torej le zgodilo najbolj težko pričakovano - poroka Brada in Angeline. Na obredu naj bi bili prisotni le vsi njuni otroci, Bradova starša Jane in William, njegov brat Doug in sestra Julie.

Popolna poročna prstana izbrana
Kot še poročajo mediji, je zvezdniški par za dopustovanje najel kar 12 (!) varušk, torej naj bi bili kar dve odgovorni za vsakega izmed šesterice njunih malčkov. Govorice o skoku v zakonski jarem naj bi potrjevalo tudi dejstvo, da sta 49-letni Brad in 37-letna Angelina v začetku decembra pri zlatarju Neilu Lanu kupila poročna prstana, nekaj dni predtem pa je Brad na eni izmed filmskih premier na vprašanje, kdaj se bosta končno odločila za veliki korak, dejal: "Kmalu, res kmalu. Ta trenutek se bliža in veselim se ga. Otroci vse bolj pritiskajo name in tudi sam čutim, da je napočil pravi čas."

Brad in Angelina sta se, kot čivkajo že vrabci na strehi, spoznala med snemanjem akcije Gospod in gospa Smith leta 2004, ko je bil on še poročen z igralko Jennifer Aniston. V začetku januarja je zato hollywoodski "zlati par" napovedal razhod, aprila pa sta Brad in Angelina že potrdila romanco.

Trije biološki in trije posvojeni otroci
Januarja naslednje leto je igralka, ki velja za žensko z najlepšimi ustnicami na svetu, potrdila, da pričakuje prvega skupnega otroka, in čez nekaj mesecev se je rodila hči Shiloh. Predtem sta že posvojila dva otroka, Maddoxa in Zaharo. Njuna družina se je še razširila marca leta 2007, ko sta iz Vietnama pripeljala fantka Paxa, šesterico pa zaokrožujeta dvojčka Knox in Vivienne, ki ju je Angelina rodila v Franciji julija 2008.

Če so namigi o poroki tokrat resnični, bi bil to drugi skok v zakon za Brada in tretji za Angelino. Brad je bil, kot rečeno, poročen z Jennifer Aniston, Angelina pa se je leta 1996 poročila z angleškim igralcem Jonnyjem Leejem Millerjem, štiri leta pozneje pa je zvestobo obljubila še ameriškemu igralcu Billyju Bobu Thorntonu. Razšla sta se po dveh letih, le nekaj mesecev po tem, ko sta se odločila za posvojitev kamboškega dečka Maddoxa.