Ashton in Demi v srečnejših časih. Foto: Reuters
Ashton in Demi v srečnejših časih. Foto: Reuters

Dokumente je igralec vložil v petek na losangeleškem sodišču, poroča revija People.
34-letni Kutcher kot razlog za ločitev navaja klasične "nepremostljive razlike", ob tem pa ne zahteva nikakršne preživnine niti ne naproša sodišča, naj Moorovi ne dodeli preživnine. Ker se paru v šestletnem zakonu ni rodil noben otrok, obiski ali dodatna preživnina niso težava.
Kutcherja zastopa zvezdniška odvetnica Laura Wasser, katere stranke so med drugim tudi Britney Spears, Kim Kardashian, Heidi Klum in Angelina Jolie.

Poročila o nezvestobi
Igralski par je že novembra lani naznanil, da je njune skupne poti konec. "Kot ženski, materi in ženi so mi določene vrednote in zaobljube svete, in v tem duhu sem se odločila, da grem naprej s svojim življenjem," je takrat povedala 50-letna Moorova sredi tabloidnih odkritij, da ji je bil Ashton nezvest.

On pa: "Vedno bom cenil čas, ki sem ga preživel z Demi. Zakon je ena najtežjih stvari na svetu in žal včasih ne uspe."

Kutcher se je po razhodu z Demi začel dobivati s svojo staro prijateljico, soigralko še iz časa serije Oh, ta sedemdeseta Milo Kunis (29). Moorova medtem ločitev težje prenaša, saj je v tem letu dni morala v bolnišnico zaradi "kajenja neznane substance", močno je shujšala, se sprla s hčerkami in menjavala mlajše partnerje.