Kerry svoje zasebno življenje skrbno skriva pred radovednimi očmi javnosti. Foto: Reuters
Kerry svoje zasebno življenje skrbno skriva pred radovednimi očmi javnosti. Foto: Reuters
Kerry
Kerry Washington v TV-seriji Škandal blesti v vlogi Olivie Pope, velike ljubezni ameriškega predsednika in "krizne menedžerke škandalov", ki skrbi za javno podobo washingtonske elite in pazi, da njihove temne skrivnosti ne pridejo na dan. Foto: EPA

"Noseča je približno štiri mesece," je za ameriški Us Weekly dejal neimenovani vir, ki je blizu ameriškemu paru.

36-letna zvezdnica TV-serije Škandal (The Scandal) in filma Django brez okov (Django Unchained), ki je bila zaročena s filmskim igralcem Davidom Moscowom, se je z igralcem ekipe San Francisco 49ers zapletla v ljubezensko zvezo poleti 2012, letošnje poletje pa sta se zaljubljenca sprehodila do poročnega oltarja v mestu Hailey v zvezni državi Idaho.

Poroka je dolgo ostala skrita pred radovednimi očmi javnosti, igralka pa je septembra v intervjuju za Glamour na vprašanje, zakaj je na skrivaj skočila v zakonski jarem, odgovorila, da se je v življenju naučila, da komentiranje njenega zasebnega življenja enostavno ne prinese nič dobrega: "Na začetku kariere sem še malo govorila o svojem življenju, ampak pozneje sem rekla, nič več. Veste, nisem mogla obrniti hrbta nekomu in reči: 'Jaz pa komentiram le dobre stvari, ne slabih.' Tako da sem si rekla, dovolj!"

Pa naj govorijo ...
Čeprav je igralka izjemno skrivnostna, ko gre za njeno zasebno življenje, pa s tem ne zapre usta opravljivcem, ravno nasprotno.

Kljub poroki in nosečnosti ne potihnejo govorice o tem, da je igralka pravzaprav lezbijka. Kerry je v intervjuju za The Advocate spregovorila tudi o tem: "Govoric, da sem lezbijka, ne jemljem kot žaljivih, saj ni nobenega razloga, da bi bila dejansko užaljena," začenja svojo "izpoved" Kerry in dodaja: "Zanimivo je, kako ljudje radi govorijo o nekom, ki ne želi deliti svojega zasebnega življenja. Razumem njihovo razočaranje. Všeč pa mi je tudi, ko objavljajo moje fotografije z ženskami, ki jih objemam, poljubljam, in potem rečejo: 'Vidiš?'"

Na koncu se je Washingtonova vprašala, zakaj je ljubezen med dvema osebama istega spola za nekatere tako "neprijetna", da jo na koncu vedno povežejo s spolnostjo.