Nicole velja za najbolj glamurozno izmed vseh spremljevalk voznikov formule ena. Foto: EPA
Nicole velja za najbolj glamurozno izmed vseh spremljevalk voznikov formule ena. Foto: EPA
Nicole Scherzinger
Jima bo drugič uspelo? Ona se mudi v Los Angelesu, on je nekaj tisoč kilometrov stran v Bahrajnu ... Foto: Reuters
Nicole Scherzinger
Kakšna bo usoda Pussycat Dolls, ki se je 'skrčil' na duet, še ni znano. Foto: EPA

Britanec in pevska zvezdnica sta se po 20 mesecih razšla januarja, saj sta bila njuna urnika preprosto preveč natrpana, da bi njuna zveza še lahko vsaj kolikor toliko delovala. A nista dolgo zdržala narazen, saj je Lewis med gostovanjem v Bahrajnu potrdil, da je njuna ljubezen znova vroča.

"Želel bi si, da bi me Nicole spremljala tudi v Bahrajnu, a ima druge obveznosti. Obljubila sva si, da se kljub zvezi ne bova omejevala pri najinih karierah. Trenutno dela na svojem albumu, pred seboj ima še nekaj res zanimivih projektov, zato bi bilo zares veliko presenečenje, če bi priletela k meni," je razlagal Lewis, ki je še dejal, da ne sme biti ovir za cilje, ki si jih resnično želiš uresničiti.

Nicole, glavna članica dekliške zasedbe Pussycat Dolls, nastopa tudi v priljubljeni ameriški oddaji Zvezde plešejo (Dancing With the Stars), v kateri je njen partner Derek Hough, ki se je po parketu vrtel tudi s trenutno najbolj znano britansko skorajšnjo ločenko Cherly Cole. Pussycat Dolls so sicer prejšnji teden doživele velik pretres, saj sta se odločili z odrov oditi dve članici, Kimberly Wyatt in Ashley Roberts.

Lewis v "mestu angelov" najel dve vili
Da gre med Lewisom in Nicole za resnično globoko ljubezen, priča tudi to, da v drugem poskusu ničesar ne želita prepustiti naključju. Britanec, najmlajši svetovni prvak v zgodovini formule 1, se je tako odločil najeti dve razkošni vili v Hollywoodu, da bo lahko pogosteje blizu svoje drage. Prva stoji v bogataški četrti Melrose Avenue, druga pa v predelu Park La Brea.

"Lewis je odločen njuni ljubezni dati nov zagon. Med njima se je zapletlo, ker jima nikoli ni uspelo biti hkrati na istem mestu, kar je njun odnos seveda naredilo zelo težaven. Nicole bi bila lahko zaradi plesne oddaje v Los Angelesu še nekaj mesecev, zato jo bo večkrat obiskoval v ZDA," je dejal Lewisov prijatelj.

Lewis, pusti svoj BlackBerry doma!
Da znova verjame v zvezo, je dokazala tudi Nicole, ki je sestavila kar navodila s tremi točkami, ki naj bi zvezdnikoma pomagal prebroditi vse viharje. Glavno vodilo pa je - preživeti več kakovostnega časa drug z drugim. "Res je, da sta se januarja razšla, a to nikakor ne pomeni, da sta se prenehala ljubiti. Pred valentinovim sta si v čustvenem telefonskem pogovoru zaupala svoja čustva in se odločila, da si bosta dala novo priložnost," je dejal neimenovani vir reviji Hello.

Nicole je tako oblikovala pravila, ki se ju morata držata. Prvo je, da ju med večerjo v restavraciji nihče in nič ne sme zmotiti, kar pomeni, da je Lewis privolil v to, da bo svojega BlackBerryja pustil doma. Dogovorila sta se tudi, da ne bosta odpirala tračarskih revij in brala zgodbic o sebi.

In še tretje pravilo - 25-letni Lewis mora poskrbeti, da bo vsak dan govoril z Nicole in da se ne bo zadovoljil le z SMS-om, 31-letna Nicole pa bo večkrat prestavila svoje obveznosti, da bo na urniku imela čas zanj.