V zakonski jarem sta skočila pred televizijskimi kamerami. Foto: EPA
V zakonski jarem sta skočila pred televizijskimi kamerami. Foto: EPA
Jessica Simpson
Lachey je skupaj s Simpsonovo 41 epizod zabaval občinstvo resničnostnih televizij. Med drugim sta poskrbela za eno izmed najodmevnejših izjav, ko je Simpsonova izjavila, da je konzerva tunine pravzaprav piščanec. Foto: EPA

Tako je že drugič v svojem življenju postal mladoporočenec. Leta 2002 se je poročil s pevko in igralko Jessico Simpson, s katero sta pred očmi javnosti preživljala prve dni zakonskega življenja in se po treh letih skupnega življenja ločila.
Po poročanju tabloida Us magazine sta se Lachey in Minnillova poročila v četrtek na otoku Necker (kjer sta svojo deseto obletnico poroke leta 2009 praznovala zakonca Beckham, ki se jima je pred dnevi pridružila nova družinska članica, hčerka Harper Seven).

Na poroko sta povabila le najbližje prijatelje, člane družine ... in seveda televizijsko ekipo resničnostnega šova. Tako bo v nadaljevanju tega leta ves svet imel priložnost, da si njun najlepši dan v življenju ogleda prek malih zaslonov.

"Nekaj časa sva se prepirala glede tega - iz jasnih razlogov," je za revijo priznal Lachey, da je bila odločitev, ali na poroko povabita tudi televizijsko ekipo, vse prej kot lahka. "Ker že imam izkušnje z resničnostno televizijo, nisem želel takoj skočiti nazaj v ta svet brez premisleka. Močno sva premišljevala, na koncu pa privolila," je sklenil novi/stari zvezdnik resničnostnih šovov.

"Predstava" ni bila nikoli končana
Par se je začel sestajati leta 2006, še preden se je Lachey uradno ločil od Simpsonove. Na začetku lanskega leta sta se zaljubljenca razšla za nekaj mesecev, nato pa je novembra pevec razpadle fantovske skupine 98 Degrees potrdil, da je zaprosil svoje dolgoletno dekle, potem ko je to poskušal že v preteklosti. Vsakič neuspešno.