55-letni Kelsey in 41-letna Camille Gramer sta 13. junija skupaj prišla na podelitev tonyjev. Foto: EPA
55-letni Kelsey in 41-letna Camille Gramer sta 13. junija skupaj prišla na podelitev tonyjev. Foto: EPA

Vlogo za ločitev je vložila Grammerjeva žena Camille, v njej pa kot razlog navedla (med zvezdniki tako priljubljeni izraz) "nepremostljive razlike". Poleg ločitve zahteva tudi skrbništvo nad njunima otrokoma, osemletno Mason Olivio in petletnim Judom Gordonom (ta se je sicer rodil s pomočjo nadomestne matere), ter preživnino. Sicer pa od sodišča zahteva še, da Grammerju dovoli le občasne obiske otrok.

Kelsey in Camille, nekdanja Playboyeva zajčica, sta se sicer poročila avgusta 1997. Zanj je bil to tretji zakon - prvič se je poročil z učiteljico plesa Doreen Alderman leta 1982, ločila sta se osem let pozneje. V zakonu se jima je rodila hčerka Spencer Grammer, ki je tako kot oče televizijska igralka.

Drugi zakon, s plesalko striptiza Leigh-Anne Csuhany, je trajal eno leto (poročila sta se leta 1992). Po ločitvi je Grammer zatrjeval, da je bila žena do njega nasilna, ko se je odločil za ločitev, pa naj bi si celo poskušala vzeti življenje, zaradi česar je doživela tudi spontani splav. Med zakonom se je "Frasierju" rodila tudi nezakonska hčerka Greer Kandace - njena mati je stilistka Barrie Buckner.