Bo Depp na koncu ostal še brez Heardove? Foto: Reuters
Bo Depp na koncu ostal še brez Heardove? Foto: Reuters
Johnny Depp in Vanessa Paradis
Depp je 14 let živel v rajski idili z Vanesso Paradis. Foto: EPA

Igralec, ki se je pred tedni razšel s svojo ljubeznijo Vanesso Paradis, s katero je preživel "rajskih" 14 let svojega življenja, naj bi se s 26-letno Heardovo sestajal kar nekaj mesecev preden je novica o njegovem razhodu s Paradisovo prišla v medije.

"Skupaj sta bila veliko prej, preden je Johnny javno naznanil, da se razhaja z Vanesso. Zelo dobro sta skrivala svoje razmerje nekaj časa - še posebej, ker je veliko ljudi domnevalo, da Amber zanima le nežnejši spol," je še dejal vir. Toda Heardovo naj bi precej prizadele govorice in kritike, ki so se na njen račun pojavile po razhodu Deppa s Paradisovo.

"Amber nikoli ni želela takšne pozornosti. Sama je ponosna na to, da je svobodomiselna in neodvisna. Ni pa razdiralka domov, ki se želi prek postelj prebiti do vrha. In takoj, ko so se v medijih pojavile govorice o njuni romanci, je dejala Johnnyju, da potrebuje čas zase," je še dejal vir.

"Heardova ni razdiralka zakonov"
Po pisanju spletne strani RadarOnline, ki se sklicuje na svoj vir, naj bi se Depp razšel s Paradisovo že konec preteklega leta, tako da Heardova ni razdrla njune zveze: "Toda, ker sta (Depp in Paradisova op. a.) šele junija razkrila, da je konec njune zveze, so jo ljudje označili za neke vrste lahkoživo povzpetnico, kar pa še zdaleč ni."

Prav to pa naj bi Heardovo odvrnilo od Deppa. "Johnnyja ima res rada, toda ni ji všeč vsa drama. Ni prepričana, kaj se bo zgodilo med njima, toda želi si, da se vsa pozornost, ki jo zdaj posveča javnost njej in Johnnyju, ohladi, preden bosta kar koli drugega nadaljevala," je še sklenil vir za RadarOnline.