Skupnega fotografiranja se še vedno izogibata. Takole so ju paparaci ujeli novembra lani, ko sta zapuščala neki hotel v New Yorku. Foto: AP
Skupnega fotografiranja se še vedno izogibata. Takole so ju paparaci ujeli novembra lani, ko sta zapuščala neki hotel v New Yorku. Foto: AP

Novice sicer še nista potrdila, namigovanja pa je sprožil ameriški pevec T-Pain, ki je v nedavnem pogovoru za revijo Vulture dejal, da na svojem novem albumu ne bo mogel sodelovati s FKA Twigs, "saj je zdaj zaročena". "Da, seveda, s 'starim Pattyjem'. Vedno, ko jo pokličem, je nekje drugje, čisto je zaposlena s pripravami na poroko. Ne vem sicer, če je želela, da to zdaj vsi vedo ..." je imel dolg jezik Američan.

28-letnega Pattinsona, ki je zaslovel v vampirski sagi Somrak, in leto dni mlajšo pevko, katere pravo ime je Tahliah Debrett Barnett, so prvič skupaj videli septembra, nato pa so ju paparaci večkrat ujeli med poljubljanjem in držanjem za roke. V začetku marca je neki njun skupni prijatelj reviji People tudi dejal, "da sta si izmenjala prstana zaobljube". "Robert se želi poročiti z njo. Ko sta skupaj, sta neločljiva. Živita v njegovi hiši."

Pevka je menda v odličnih odnosih tudi z igralčevima sestrama Lizzy in Victorio, ki jo "obožujeta" in "popolnoma podpirata" njuno razmerje.

Spomnimo, Pattinson je bil dolgo v viharnem razmerju s soigralko iz Somraka Kristen Stewart, a sta se kmalu za tem, ko ga je prevarala z režiserjem Rupertom Sandersom, razšla.