Na podelitvi zlatih globusov 11. januarja sta bila videti spet srečna. Foto: EPA
Na podelitvi zlatih globusov 11. januarja sta bila videti spet srečna. Foto: EPA

"Sta trdno spet skupaj in res srečna," je za revijo Us Weekly povedal neki skupni prijatelj 48-letne zvezdnice serije Hiša kart in 34-letnega igralca, ki sta se ponovno skupaj pojavila v javnosti na podelitvi zlatih globusov 11. januarja, dva tedna pozneje pa še na Armanijevi modni reviji v Franciji. Wrightova tudi ponovno nosi zaročni prstan.

"Ben je tako dober fant. Ve, da se ga mora držati," je še povedal neimenovani vir. Kar pa ne pomeni, da je njuna zveza popolna, sta pa se pripravljena zanjo potruditi. "Prej sta imela vrsto težav - velik dejavnik je bila razdalja in njen natrpan urnik, a se trudita. Izplača se biti s takim fantom, ki jo ima res tako zelo rad."

Nova zaroka tudi za Penna
Wrightovo so z zaročnim prstanom prvič opazili januarja lani, ob tem pa je razkrila, da si je dala na sredinec vtetovirati "B", kot Ben. "Celo svoje življenje sem bila tako zelo proti tetovažam. Ampak to se je zdelo prav, ker pač nisva tako tradicionalna," je povedala februarja. Ob tem je dodala še, da se že zdaj počutita, kot da bi bila poročena, in da sta že od prvega zmenka dalje, ko sta obiskala recital poezije, neločljiva. "Z Benom imava posebno povezavo. Ne vem, kako bi drugače opisala."

Kljub tej posebni povezavi je par devet mesecev pozneje, novembra, zaroko razdrl, a sta zdržala narazen le nekaj tednov in sta se na rdeči preprogi zlatih globusov že spet sprehodila z roko v roki v ujemajočih se črnih opravah.

Če ne bo kaj ponovno prišlo vmes, bo to tretji zakon za Wrightovo, ki je bila predtem dve leti poročena s soigralcem iz žajfnice Santa Barbara Danom Witherspoonom, 14 let pa s Seanom Pennom. S Pennom sta imela še posebej buren zakon, v katerem sta se jima rodila dva otroka. 54-letni oskarjevec je zdaj zaročen s Charlize Theron.