Angelina je priprave in obnovitvena dela na gradu zaupala kar Bradu, sicer velikemu navdušencu nad arhitekturo. Foto: Reuters
Angelina je priprave in obnovitvena dela na gradu zaupala kar Bradu, sicer velikemu navdušencu nad arhitekturo. Foto: Reuters

Če gre verjeti pisanju britanskega tabloida The Sun, je 48-letni zvezdnik Joliejevi podaril ta luksuzni dar, da bi se lahko kosal z izmenjavo ampul krvi, ki sta si jih ob poroki leta 2000 izmenjala Angelina in njen zdaj že nekdanji soprog, igralec Billy Bob Thornton.
Poleg tega naj bi streljanje na slavno mater šestih otrok delovalo kot afrodiziak, trdi neimenovani vir, na katerega se sklicuje The Sun. "In s tem, ko bo Angelini omogočil, da sprosti svoje napetosti na strelišču, bo imel tudi sam doma malce več miru," še trdi vir.
Morda pa gre le za simbolno gesto - slavni par se je namreč spoznal na snemanju akcijskega filma Gospod in gospa Smith, v katerem sta oba kar veliko streljala drug na drugega.
Priprave v Bradovih rokah
O težko pričakovani poroki "Brangeline" je neki drugi vir sicer nedavno povedal, da je Brad tisti, ki opravlja večji del predporočnih priprav, prave nočne more pa mu povzroča prenavljanje njune graščine Miraval na jugu Francije. Angelina naj bi vse skupaj izročila bolj ali manj v roke njega in otrok, ki naj bi bili navdušeni nad prihajajočo slovesnostjo.

Pitt in Joliejeva sta po sedmih letih skupnega življenja aprila letos potrdila, da sta zaročena. Pred tedni so krožile govorice, da naj bi si še avgusta v Miravalu obljubila večno zvestobo, a poročila so se izkazala za preuranjena.