Brad je enkrat že bil poročen. Jen Aniston naj bi ga
Brad je enkrat že bil poročen. Jen Aniston naj bi ga "ukradla" prav Angelina. Oskarjevka za stransko vlogo v filmu Girl, Interrupted ima nekaj več izkušenj s poročenim življenjem (pravzaprav s porokami). Njena zakona z Johnnyjem Leejem Millerjem in Billyjem Bobom Thorntonom sta bila oba kratka. Foto: EPA

Predstavnica Brada Pitta je uradno potrdila, da bo nekdanji najbolj seksi moški na svetu po izboru revije People svojo izbranko Angelino Jolie popeljal pred oltar. "Da, potrjeno je. Gre za obljubo in njuni otroci so zelo srečni. Trenutno še ni določen datum (za poroko, op. a.)," je povedala.

48-letni Pitt in 36-letna Jolijeva sta par od leta 2005 in imata skupaj šest otrok. Do zdaj sta vztrajala, da se ne nameravata poročiti, Brad pa je med drugim dejal, da "usodnega koraka" ne nameravata narediti, dokler v ZDA ne bodo legalizirali porok istospolno usmerjenih parov.

Angelina postavlja družino pred svojo kariero. Kar večkrat dokaže. Tako je med nedavnim obiskom Zagreba, kjer je predstavljala svoj režijski prvenec V deželi krvi in medu, hitro zapustila hrvaško prestolnico ter se vrnila k Bradu in otrokom v Francijo. Več o Angelininem obisku Zagreba si lahko preberete tu:
Angelina Jolie za MMC: "Rada bi prišla v Slovenijo!"

Januarja je zvezdnik priznal, da je par pod vse večjim pritiskom, da se poroči, nanju pa naj bi pritiskali njuni otroki. "Zdi se, da (poroka, op. a.) najinim otrokom pomeni vedno več in več. Pred časom sva napovedala, da tega ne bova storila, dokler ne bo vsem omogočeno, da to naredijo. Mislim, da nama ne bo uspelo čakati tako dolgo," je v intervjuju za Hollywood Reporter Brad že nakazal, da utegne Angelini kmalu natakniti poročni prstan. "Mojim otrokom to pomeni veliko in veliko sprašujejo o tem. Tudi meni nekaj pomeni, da se tako zavežeš nečemu," je dodal.

Angelino so pred dnevi fotografi ujeli v muzeju v Los Angelesu, na njenem zaročnem prstu pa se je bleščal velik diamantni prstan. Izdelovalec nakita Robert Procop je potrdil, da je prstan posebej za igralko pomagal oblikovati Brad. "Celoten kreativen proces - od ideje do izdelave - je trajal eno leto, Brad pa je čakal na popoln trenutek, da je prstan pokazal Angelini," je razkril Procop.