Zsa Zsa Gabor leta 1994. Foto: EPA
Zsa Zsa Gabor leta 1994. Foto: EPA
Zsa Zsa Gabor leta 1940. Foto: EPA

Njen mož Frédéric Prinz von Anhalt že išče nadomestno mater, ki naj bi rodila njunega otroka, piše revija Forbes. Von Anhalt menda načrtuje kombinacijo umetne oploditve s podarjenim jajčecem. Na ta način naj bi spočeli otroka, ki naj bi ohranil ime Gabor po Zsa Zsini smrti, ki po številnih ugibanjih ni prav daleč.

Mož Gaborjeve že nekaj časa razmišlja o naraščaju. Več podrobnosti preberite tukaj.

Gaborjeva ima že 64-letno hčerko Constance Francesco Hilton, ki se ji je rodila v zakonu z drugim možem, hotelskim mogotcem Conradom Hiltonom iz znamenite bogataške dinastije Hilton. Huffington Post je Zsa Zso pred kratkim opisal kot "prvo in morda največjo hollywoodsko zvezdo, ki je postala slavna, ker je bila slavna".

Von Anhalt je pred kratkim za 25. obletnico svoje poroke z Zsa Zso priredil zabavo na njunem domu v Los Angelesu, ki pa jo je Gaborjeva zaradi slabega zdravstvenega stanja le opazovala iz postelje. Ob tej priložnosti je dal princ na bulvarju Sunset postaviti tudi veliki plakat, za katerega je odštel zajeten kup denarja.

V zadnjih letih se je Zsa Zsino zdravje močno poslabšalo, januarja letos so ji morali kirurško odstraniti nogo, bila je v komi, operirali so ji kolk, doživela je kap ... Princ je dogajanje spremljal s fotoaparatom in s posnetki oskrboval medije.

Zsa Zsina hči naj bi bila zaradi von Anhaltovih načrtov šokirana.