Kim Catrall se vsakodnevno trudi za urejen videz. Foto: EPA
Kim Catrall se vsakodnevno trudi za urejen videz. Foto: EPA

Kanadsko-britanska igralka je za revijo Woman & Home magazine izjavila, da kljub svojim letom še vedno dobiva vloge seksi zapeljivk, predvsem zahvaljujoč dieti, na kateri je že skoraj 40 let: "Zelo skrbim zase, kar vključuje diete, vadbo in zmanjševanje stresa. Rada se pošalim, da sem na dieti od leta 1974, kar je v bistvu res."

Igralka je priznala, da se mora s staranjem vse bolj truditi, da bi ostala 'fit': "Rada jem, moje telo pa ni naravno vitko, še posebno ne pri teh letih. Tako da pazim na to, kaj jem in pijem, ampak nisem obsedena s tem - to je le način življenja."

Igralka vsak drugi dan posveti vadbi, v intervjuju pa je razkrila še, da ji je pri vadbi v veliko pomoč tudi hollywoodska igralka Jane Fonda: "Moje sovrstnice so sledile Jane Fonda in njenim vadbam ter njenim nasvetom, kot je preživeti čim dalj časa na svežem zraku in vsakodnevno popiti vsaj osem kozarcev vode. To mi se je izplačalo."

Ah, ti moški ...
Igralka, ki je bila poročena trikrat, je pokomentirala tudi svoj odnos z moškimi: "Ne vem, če se me moški bojijo, to bi morali vprašati njih. Ne iščem moškega, odlike, ki jih cenim pri njih, so inteligenca, humor in združljivost - njegov značaj mora biti združljiv z mojim."

"Ne skušam nikogar zapeljati s svojim videzom ali uspešno kariero. Če so moji uspehi prestrašili kakšnega moškega, to ni moja težava, temveč njihova," je še dodala Kim.