Ryan Reynolds in Sandra Bullock sta skupaj posnela lansko uspešnico Snubitev. Foto: EPA
Ryan Reynolds in Sandra Bullock sta skupaj posnela lansko uspešnico Snubitev. Foto: EPA
V filmu Sandra igra v Kandi rojeno uspešno poslovno žensko, ki mora za podaljšanje vize skočiti v zakon s svojim ameriškim pomočnikom (Ryan Reynolds). Foto: EPA

Tako vsaj tabloidi, medtem ko viri blizu igralcev poročajo, da sta Ryan in Sandra le zelo dobra prijatelja, ki sta pač preživela novo leto skupaj.
34-letni Reynolds, ki je pred dnevi vložil ločitveni zahtevek od Scarlett Johansson, je silvestrovo namreč preživel s 46-letno Bullockovo v njeni restavraciji Bess Bistro v Austinu v Teksasu. Po poročanju očividcev sta bila ves večer precej blizu drug drugemu, sproščeno sta plesala in se smejala.
Zanikanja
Seveda so se govorice takoj začele širiti in zdaj prijatelji obeh zvezdnikov zatrjujejo, da sta Sandra in Ryan že 11 let zgolj dobra prijatelja in da je bilo druženje za silvestrovo izključno platonske narave. Predstavnik Bullockove je za revijo People potrdil, da je dvojica res praznovala novo leto skupaj, a da to ni bilo prvič: "Že v preteklosti sta se skupaj zabavala ob vstopu v novo leto."
Da sta igralca drug ob drugem zelo sproščena, dokazuje tudi to, da sta se že videla gola, in sicer v tistem prizoru iz Snubitve. "Ne predstavljam si, da bi prizor posnela s komer koli drugim," je o tem izjavila Bullockova.
Sandra je Ryana spoznala leta 2000, ko ji je njega, takrat še zvezdnika ABC-jeve humoristične serije Two Guys, a Girl and a Pizza Place, predstavil eden od producentov. Komični duo je takoj razvil globoko prijateljstvo.
Skupni dopust
Ta platonska zveza je trajala tudi, ko je Bullockova hodila s še enim precej mlajšim kanadskim zvezdnikom, Ryanom Goslingom, on pa je bil zaročen s kanadsko pevko Alanis Morissette. Bullockova se je kasneje poročila z bajkerjem Jessejem Jamesom, Reynolds pa je v zakonski jarem popeljal Scarlett Johansson, četverica pa je celo dopustovala skupaj.
"Skupaj sta tako super," je za Us Magazine povedal nekdo iz produkcije Snubitve. "Imata fantastično kemijo in sta krasna človeka."
Bullockova je lani po osvojitvi oskarja za The Blind Side šla skozi zelo javno ločitev. Njen nekdanji soprog Jesse James jo je redno varal, in potem ko so mediji zadevo objavili, je zveza zelo naglo razpadla.