Ana Ivanović je zaradi obveznosti morala odpovedati ogled tekme med Partizanom in Olimpijo. Foto: AP
Ana Ivanović je zaradi obveznosti morala odpovedati ogled tekme med Partizanom in Olimpijo. Foto: AP

Srbski mediji so že pred tekmo ABA lige napovedali, da si bo tekmo v živo ogledala Ana Ivanović s svojim možem Bastianom Schweinsteigerjem. Tenisačica je zaradi obveznosti morala odpovedati obisk tekme, nogometaš pa je izpolnil obljubo in prišel na tekmo med beograjskim in ljubljanskim klubom, ki si jo je ogledal v družbi Aninega brata Miloša in očeta Miše.

Bastian je bil pričakovano deležen veliko pozornosti, Grobari so ga v dvorani pričakali z ovacijami. Pred začetkom tekme si je Schweinsteiger izmenjal dres s kapetanom Partizana Novico Veličkovićem - nogometaš je prejel dres s številko 31 (ki ga je nosil pri Bayernu), na katerega so se podpisali vsi košarkarji Partizana, tudi Bastian pa ni prišel praznih rok, Veličkoviću je izročil svoj dres iz Manchester Uniteda.

Nekdanji kapetan nemške nogometne reprezentance je med polčasom in po tekmi delil avtograme in se fotografiral z navijači Partizana.

Beneška poroka Ane Ivanović in Bastiana Schweinsteigerja je požela izjemno zanimanje - civilno poroko sta imela 12. julija, cerkveni obred pa je potekal dan pozneje.