Ljubezen ali prijateljstvo? Komu verjeti? Foto: EPA
Ljubezen ali prijateljstvo? Komu verjeti? Foto: EPA

33-letna kolumbijska poppevka je v začetku leta potrdila, da se je avgusta razšla s sinom nekdanjega argentinskega predsednika in menedžerjem Antoniom de la Ruo, s katerim sta bila skupaj enajst let. Kaj kmalu pa so se pojavili namigi, da je bil razlog za razpad zveze drugi moški, natančneje nogometni zvezdnik Barcelone Gerard Pique.

Oba morata od takrat ves čas zatrjevati, da je med njima le dobro prijateljstvo, a mnogi mediji njuni zgodbi ne verjamejo.

Živela bo v nekdanjem samostanu
Shakira pa je zdaj še bolj razburkala domišljijo opravljivcev, saj je napovedala, da se bo preselila v katalonsko prestolnico. Njen znanec je dejal: "V Barceloni živi njena sestra, zato je že zdaj rada obiskovala to mesto. Zdaj pa se je odločila, da bo Barcelona postala njen evropski dom."

Kolumbijka je že našla primerno hišo zase - ogromno vilo na obrobju mesta, katere lastnik je nekdanji svetovni prvak v daljinskem plavanju David Meca. Od njega jo je najela za nedoločen čas.

Razkošno poslopje, nekdanji samostan, je sicer Shakiri že znano, saj je lani prav v bazenu ob hiši snemala videospot za skladbo Loca, pri kateri je sodelovala z Dizzeejem Rascalom.

Oglejte si špansko različico pesmi, v kateri je s Shakiro migal in prepeval El Cata.