Shania je svojo zvezo s Fredom naznanila avgusta lani. Foto:
Shania je svojo zvezo s Fredom naznanila avgusta lani. Foto:

44-letna pevka je ločitev že prebolela in znova našla srečo ob štiri leta mlajšem Fredericu Thiebaudu, ki ga je žena oz. Shaniina prijateljica Marie-Anne Thiebaud prevarala z Langom. Frederic je tako popolnoma razumel bolečino, s katero se je morala spopasti Shania, saj je imel za seboj popolnoma enako izkušnjo.

Pevki je stal ob strani in sčasoma sta se zaljubila. Pevka je pred nekaj dnevi na neki galaprireditvi v Švici skupaj z njenim Fredericom žarela od sreče. "Res, Shania naravnost žari. Na daleč se vidi, da je srečna. Ustvarjena sta drug za drugega," je bil zgovoren njen prijatelj Stephane Lagonico.

Naslednjo sezono sodnica v Ameriškem idolu?
Čeprav je sklenila težave pustiti za seboj, bo zdaj, ko je dobila ločitvene dokumente, lahko zadihala še svobodneje. Potem ko je v letošnji sezoni Ameriškega idola odlično opravila vlogo mentorice pojočih talentov, so se v javnosti že pojavila namigovanja, da naj bi jo v šov povabili tudi kot sodnico.

Pri vseh njenih projektih ji je Fred v veliko podporo. "Odličen par sta in njuna zveza postaja zelo resna," je še dejal neki njun skupni prijatelj.