Kimye - romanca, ki zaradi izdatne medijske pozornosti marsikomu že pošteno preseda. Ste med njimi? Foto: EPA
Kimye - romanca, ki zaradi izdatne medijske pozornosti marsikomu že pošteno preseda. Ste med njimi? Foto: EPA

In čeprav ste morda med tistimi, ki se vnovič zgražate nad dejstvom, da mediji sploh objavljamo novice o resničnostnih starletah in njihovih izbrancih, bi vas vseeno morda utegnili zanimati izsledki raziskave, ki so se je lotili pri spletnem tabloidu Huffington Post. Želeli so poiskati odgovor na vprašanje, ali "prekletstvo Kardashianovih" res obstaja in ali nosečnost Kim Kardashian pomeni, da je Kanyejeva zvezda že v zatonu.

Če gre sklepati po Kiminih nekdanjih izbrancih, igralcu ameriškega nogometa Reggieju Bushu in košarkarju Humphriesu, pa možu njene mlajše sestre Khloe, košarkarju Lamarju Odomu, se Westu slabo piše.

Omenjeni tabloid je za mnenje povprašal Stephena Mastra z agencije Nielsen, ki je pojasnil, da so vsi trije športniki, ki so bili romantično povezani s katero izmed sester Kardashian, utrpeli hud udarec, ko gre za priljubljenost v javnosti. Da, "prekletstvo Kardashianovih" očitno res obstaja.

Od NBA-parketa do solzavih zgodb v tabloidih
Čeprav so Odom, Bush in Humphries prek teh zvez postali javno bolj prepoznavni, jih je javnost hkrati začela gledati v bolj negativni luči, saj družini Kardashian ljudje niso naklonjeni - pa čeprav se morda ne morejo upreti spremljanju njihovih družinskih zdrah v obliki več resničnostnih serij. Vsi trije športniki so posledično postali tržno manj zanimivi.

Humphries, na primer, si je zaradi komaj 72 dni trajajočega zakona s Kim (sodne bitke pa, kot omenjeno, še ni konec) priboril ne ravno laskavi naziv najmanj priljubljenega NBA-jevca v letu 2011 s seznama revije Forbes, Odom pa je v tabloidih reden gost, saj se s Khloe že dve leti (zelo javno) trudita spočeti otroka.