Slash in Perla leta 2010. Foto: EPA
Slash in Perla leta 2010. Foto: EPA

Kitarist, čigar pravo ime je Saul Hudson, je po poročanju TMZ-ja že vložil vlogo za ločitev. Razlog, zaradi katerega se ločuje od Perle, je podoben kot pri preostalih slavnih parih, ki jih zakonsko življenje ni več osrečevalo: nepremostljive razlike. Slash zahteva skupno skrbništvo nad sinovoma 12-letnim Londonom in 10-letnim Cashem.

TMZ piše, da je Perla v nedeljo skupaj z otrokoma odpotovala na Havaje, Slashu pa naj bi zabičala, da se mora do novega leta izseliti.

Slash je že leta 2010 vložil ločitvene papirje, ampak se je dva meseca po tem premislil, saj jima je s Perlo uspelo razrešiti spore.

Spremenila ga je Perla
Glasbenik je slovel tudi po svojem razvpitem življenjskem slogu v slogu rokenrola, je pred leti označil svoj zakon s Perlo in očetovstvo za glavni razlog, da je spremenil svoje življenje. "Nehal sem uživati mamila. Ampak morate razumeti, da sem odvisnik. Če neham uživati mamila, se zatečem k pijači, in če neham piti, se zatečem k drogam. Zato sem se odločil, da tokrat neham z vsem. Tako je zdaj že štiri leta in res ne pogrešam ničesar."