Slash ostaja zvest svoji družini. Foto: EPA
Slash ostaja zvest svoji družini. Foto: EPA

Avgusta je prišla novica, da se zakonca ločujeta zaradi nepremostljivih razlik. Kitarist pa je zdaj vložil zahtevo, da se prekliče vloga za ločitev, poroča rumeni spletni portal TMZ.

Slash tako rešuje svoj drugi zakon, potem ko se je že enkrat ločil, leta 1997 od njegove prve žene Renne Suran. Slash in Perla sta bila pred tem poročena devet let in imata skupaj dva sina, osemletnega London Emilia in šestletnega Cash Anthonyja.

Kitarist je vložil papirje za ločitev 15. julija 2010 in sprva zahteval skupno skrbništvo nad obema sinovoma in hkrati dodal, da je pripravljen plačevati preživnino.

Družina ga je spremenila
Glasbenik je slovel tudi po njegovem razvpitem rock'n'roll življenjskem slogu, je pred leti označil svoj zakon s Perlo in očetovstvo za glavni razlog, da je spremenil svoje življenje. "Nehal sem jemati droge. Ampak morate razumeti, da sem odvisnik. Če neham jemati droge, se zatečem k pijači in če neham piti, se zatečem k drogam. Zato sem se odločil, da tokrat neham z vsem. Tako je zdaj že štiri leta in res ne pogrešam ničesar," se je v pogovoru za Daily Telegraph poleti razgovoril 45-letni kitarist.