Taylor ne namerava komentirati spora s Perryjevo. Foto: EPA
Taylor ne namerava komentirati spora s Perryjevo. Foto: EPA

25-letna Swiftova je pred časom izjavila: "Več let nisem bila prepričana, ali sva prijateljici ali ne. Po podelitvah nagrad je vedno prišla do mene, mi nekaj rekla in odkorakala. Vedno sem se spraševala, ali sva prijateljici ali pa me je pravkar le močno užalila. Letos pa je rekla nekaj tako groznega, da sem si rekla: 'Oh, sva čistokrvni sovražnici.' In sploh ne zaradi kakšnega fanta."

Takrat so se pojavila ugibanja, o kateri stanovski kolegici govori, a imena ni želela razkriti. So pa pri tem vsi s prstom kazali na 30-letno Perryjevo, o kateri govori tudi Taylorina skladba Bad Blood. Katy naj bi namreč poskušala Swiftovi speljati nekaj plesalcev.

Morda pa je vseeno šlo za fanta, saj sta bili obe pevki v zvezi z glasbenikom Johnom Mayerjem, najprej Taylor, zdaj pa še Katy. Mayer je pred kratkim tudi izrekel nesramen komentar. Pred podelitvijo grammyjev je dejal, da bo na slovesnem dogodku počel to, kar zna najbolje: "Izogibal se bom Taylor."

Čeprav Taylor nikoli ni neposredno obtožila kolegice, pa je zdaj dojela, da je najbolje, da je sploh nikoli več ne omeni: "V intervjuju nikoli ne bom spregovorila o njej. To se pač ne bo zgodilo." Tako se bo izognila temu, da bi mediji izjave obrnili proti njej, je razložila.

Je pa priznala, da se zaveda, da ima sovražnike in da je normalno, da se vsakdo kdaj znajde v sporu. Prav tako s prijateljicami včasih rade opravljajo ljudi. "Nisem vedno prijazna, vendar pa se trudim, da nisem nesramna do tistih, ki si tega niso zaslužili," je povedala mlada glasbenica.