Hollywood ima nov parček. Foto: EPA
Hollywood ima nov parček. Foto: EPA
Calvin Harris in Taylor Swift sta se razšla pred tedni. V zvezi sta 26-letna Američanka in šest let starejši Škot vztrajala 15 mesecev. Foto: AP

Njuno ljubezensko razmerje so ujeli fotografski objektivi, fotografije pa je prvi objavil britanski tabloid The Sun. Viri so za revijo People povedali, da Harris ni vedel nič o novi vzhajajoči ljubezni nekdanje spremljevalke. V istem dihu pa je še dodal, da je srečen in da je že prebolel zvezo.

Zametki ljubezenskega razmerja med Swiftovo in Hiddlestonom, ki je najbolj znan po svoji vlogi Lokija v franšizi Thor, segajo na začetek maja, ko sta bila na dobrodelni prireditvi Met Gala zvezdi na plesišču. Rumeni mediji so se že takrat razpisali, naj bo Harris pozoren na svoje dekle.

Toda ni bilo videti, da bi bile po zabavi kakršne koli težave v raju za Swiftovo in Harrisa. Čez dva tedna je Harris pristal v bolnišnici, potem ko je bil udeležen v prometni nesreči. Po nekaterih poročilih si je ob trku Harris porezal obraz in je zato moral odpovedati nastop v Las Vegasu.

Slabih enajst dni za tem sta predstavnika za stike z javnostjo potrdila, da sta se glasbenika razšla po 15 mesecih sestajanja. Vir blizu revije People je potrdil, da med razhodom ni bilo nobene drame. "Včasih se stvari samo ne izidejo. Nihče ni varal," je zatrdil. Nekaj ur za tem se je oglasil na Twitterju Harris, ki je zanikal govorice, da sta bila s pevko v slabih odnosih.

"Edina resnica je, da je razmerja konec in z moje strani še vedno ostaja veliko ljubezni in spoštovanja do nje," je zapisal na Twitterju in Swiftova je kmalu za tem tvit delila s svojimi sledilci. Dan po naznanitvi, da sta se razšla, se je Swiftova udeležila poroke nekega svojega oboževalca, ki mu je mama umrla dan pred velikim dnem.

"Veliko čustev je bilo med ceremonijo. Seveda je bila med njimi tudi žalost. Toda Taylor je lahko spremenila to v slavje," je dejal vir za revijo People. Na isti dan je bil Hiddleston na zborovanju Wizard World Comic Con v Filadelfiji, kjer se mu je pridružil soigralec iz franšize Thor Chris Hamsworth.

Njune poti pa so se srečale na Rhode Islandu, kjer jih je med poljubljanjem in držanjem za roke ujel fotografski objektiv in spravil njune oboževalce ob živce.