Par je po nekaj mesecih sestajanja dahnil usodni da. Foto: AP
Par je po nekaj mesecih sestajanja dahnil usodni da. Foto: AP

Po devetih mesecih sestajanja sta 26-letna igralka in 36-letni igralec dahnila usodni da. Romantična ceremonija je potekala v Kaliforniji, natančnejše v Topangi. Še preden je par potrdil novico, so se na spletu pojavile fotografije z njunega poročnega dneva. Na njih Reedova in Somerhalder sijeta od sreče v belih oblekah.

To je bila sicer prva poroka za Somerhalderja, ki se je pred Reedovo sestajal z nekdanjo soigralko v seriji Vampirski dnevniki Nino Dobrev. Reedova pa je bila predtem že poročena, in sicer s pevcem Paulom McDonaldom, s katerim sta se razšla marca lani. Par sicer še vedno sodeluje na glasbenem področju.

Novica o poroki para je prišla le nekaj tednov po tem, ko je nekdanje Somerhaldevo dekle naznanilo, da zapušča uspešno televizijsko serijo Vampirski dnevniki. Ta odločitev pa naj bi tudi pomagala Reedovi, da se je odločila za veliki korak. "Edina oseba, ki ni žalostna ob odhodu Nine, je Nikki. Bila je nezaželena oseba na snemalnem prizorišču in je zelo oteževala odnos med Ianom in Nikki. Zdaj lahko Nikki obišče svojega zaročenca na snemalnem prizorišču in se ne obremenjuje z nevoščljivimi pogledi Nine in prijateljev," je dejal vir pred kratkim za spletno stran Hollywood Life.

Dobrevjeva, Nicky Hilton, Maggie Grace pa so le tri izmed deklet, s katerimi je bil v zvezi 36-letni Ian, preden je našel tisto pravo, pred katero je bil pripravljen poklekniti na kolena. Vir blizu igralca je povedal, da sta si bila zvezdnika že dlje časa naklonjena, morala pa sta počakati na pravi trenutek.