Se bo zdaj končno kdaj tudi nasmehnila fotografom? Foto: EPA
Se bo zdaj končno kdaj tudi nasmehnila fotografom? Foto: EPA
Družina Beckham
Trije fantje so že v redu, deklica pa je odlična novica. Foto: EPA

Zvezdniška zakonca Beckham imata tri sinove, zato je Victoria večkrat omenila, kako zelo si želi dobiti hčerkico. Tako sta poskušala še četrtič - in sreča se jima je le nasmehnila. Da bo Angležema štorklja v resnici prinesla punčko, je David novinarjem prvič zaupal na tiskovni konferenci svojega moštva Los Angeles Galaxy.

Dejal je: "Seveda sva zelo vesela zaradi nosečnosti, tokrat pa bom prvič povedal na glas: pričakujeva deklico! Še vedno sva nekako v šoku. Do zdaj so se nama rodili trije dečki in človek kar nekako pričakuje še enega, zato sva bila res presenečena, ko sva izvedela za spol. Kakšna neverjetna sreča!"

Ne more se posloviti od visokih pet
Vedno od glave do pet urejeno Victorio, ki je stara 36 let, so sicer v začetku tedna opazili v Londonu. Trebušček se ji že pozna, kar pa je ni oviralo, da se ne bi sprehajala v 12-centimetrskih petah. Deklica naj bi na svet privekala julija, Victoria pa želi roditi v bližini njihovega doma v Los Angelesu. "Nekaj časa sploh nista želela izvedeti za spol, zdaj, ko že nekaj tednov vesta, pa sta novico le težko zadrževala zase. Komaj čakata, da se deklica rodi," je dejala neka njuna prijateljica.

Da bi bila družinska sreča še popolnejša, se tudi sinovi - enajstletni Brooklyn, osemletni Romeo in petletni Cruz, veselijo naraščaja. David sicer ni skrival, da bi bil za kanček bolj vesel, če bi družina dobila predstavnico nežnejšega spola: "Super bi bilo, če bi dobila deklico. Že zdaj sva bila blagoslovljena s tremi čudovitimi sinovi in če nama bo uspelo zanositi še enkrat ali dvakrat, bo krasno. Skrb za tri fante je včasih naporna, a vse se povrne, ko pridem utrujen domov in lahko preživljam čas z njimi."

Kaj obleči za kraljevo družino?
Beckhamovi se bodo konec aprila znova vrnili v domovino, saj se bodo udeležili poroke princa Williama in njegove zaročenke Kate Middleton, nato pa bodo v Los Angelesu v miru počakali na porod. Victoria pa ne bi bila Victoria, če je ne bi že nekaj časa skrbelo, v kakšni obleki naj se pojavi na poroki leta. "Že nekaj časa tuhta, kaj naj obleče. Ves čas govori - kaj je primerno za nosečnico pri šestih mesecih za na kraljevo poroko?" je zaupala prijateljica.

Družina pa se bo nato novembra, ko se Davidu izteče pogodba z Galaxyjem, znova preselila na Otok. Starša zato že izbirata šole za sinove, 35-letni David pa je nedavno dejal, da bi si želel zaigrati za kakšen angleški klub.