Za pevkin rojstni dan sta si v Benetkah privoščila romantično večerjo. Foto: EPA
Za pevkin rojstni dan sta si v Benetkah privoščila romantično večerjo. Foto: EPA

Na italijanski strani Jadranskega morja sta glasbenika obiskala beneški filmski festival, si privoščila romantično večerjo v eni izmed restavracij in se s preostalimi zvezdniki, med njimi je bila tudi dobra prijateljica Beyonce Gwyneth Paltrow, zabavala na jahti.

Nato sta, tako kot pred časom princ Harry, odplula na drugo stran Jadrana in obiskala otok Hvar, ki velja za najbolj sončni hrvaški otok, poročajo na spletni strani Dnevnik.hr. Zvezdnika so opazili, kako sta v baru Hula Hula sproščeno uživala v morju, soncu in osvežilnih koktajlih.

Beyonce, ki je v četrtem mesecu nosečnosti, svojega trebuščka ni skrivala, saj je nosila le kratek top in krilce. Da je bila res dopustniško razpoložena, pa dokazuje tudi to, da je nosila sandale brez pet in da ni imela urejene pričeske. Tako je bilo mogoče videti njene bujne kodre, ki jih sicer le redko pokaže.

Slavni par je očitno pozabil na neprijeten dogodek v Dubrovniku, ki se jima je zgodil prvič, ko sta obiskala Hrvaško. Takrat je njun telesni stražar napadel enega izmed hrvaških snemalcev, ki kljub prošnjam ni prenehal snemati, in v morje vrgel njegovo stojalo za kamero. Pevka in raper sta leta 2009 obiskala tudi Mljet, Korčulo in Brač.