Blue Ivy je sedela med staršema v prvi vrsti dvorane v Madison Square Gardnu. Foto: Youtube
Blue Ivy je sedela med staršema v prvi vrsti dvorane v Madison Square Gardnu. Foto: Youtube
Beyonce in Jay-Z sta bila res šik modni par na sinočnjih grammyjih. Foto: Instagram

Kamere so namreč deklico, ki je sedela v prvi vrsti, ujele, kako je, potem ko je Camila Cabello napovedala nastop skupine U2, z roko nakazala, naj starša prenehata s ploskanjem in se umirita.

Komentatorji na družbenih omrežjih so bili nad Bluejino predstavo navdušeni - "Pojma nimam, kaj Blue Ivy počne, ampak uživam," je tvitnil eden.

Bluejina mlajša sestrica in bratec, dvojčka Rumi in Sir, ki ju je Beyonce rodila junija, sta grammyje seveda preskočila.

Jay-Z je bil sicer veliki poraženec sinočnjih grammyjev - čeprav je bil nominiran za rekordnih osem zlatih gramofončkov, ni prejel niti enega, medtem ko je bil veliki zmagovalec večera Bruno Mars s šestimi grammyji.

Spletni dvoboj s Trumpom
Kljub temu je bil ta konec tedna 48-letni raper deležen veliko pozornosti. V soboto je najprej dal veliki intervju za CNN, v katerem se je med drugim odkrito razgovoril tudi o zakonskih težavah in njegovi nezvestobi, ki jo je predlani vsem na ogled s svojim albumom Lemonade postavila Beyonce.

"Odločila sva se, da se boriva za najino ljubezen," je povedal o tistem "temnem obdobju". "Za najino družino. Da bi dala najinim otrokom drugačen izid. Da bi prekinila tisti zakleti krog za temnopolte moške in ženske."

V intervjuju je Jay-Z okrcal Donalda Trumpa, na kar se je ameriški predsednik odzval s tvitom, "naj nekdo Jay-Z-ju pove, da je zaradi mojih politik nezaposlenost med temnopoltimi dosegla najnižjo točko".

Zvečer so Jay-Z-ja nato počastili na vsakoletni predgrammyjevski gala prireditvi Cliva Davisa, Alicia Keys pa se je raperju, s katerim je pred skoraj desetletjem posnela slavni duet Empire State of Mind, poklonila z venčkom njegovih največjih uspešnic.