Vin Diesel kot ljubeč družinski človek. Foto: EPA
Vin Diesel kot ljubeč družinski človek. Foto: EPA

47-letni igralec in 16 let mlajša Paloma imata že šestletno hčerko Hanio Riley in štiriletnega sina Vincenta Sinclaira, glede svojega zasebnega življenja pa sta zelo skrivnostna.

Neimenovani vir je za US Weekly povedal, da je Vin, nekdanji redar, ljubeč družinski človek, ki pa nerad javno govori o svoji družini. Aprila 2008 je po rojstvu hčerke povedal le, da ga je pokojni soigralec iz filma Hitri in drzni Paul Walker spodbudil k temu, da je bil prisoten pri rojstvu svoje prvorojenke.

Novica o prihodu novega družinskega člana je spremenila tudi načrte filmske ekipe sedmega dela filma Hitri in drzni. Marca bi morali film predpremierno predstaviti v Abu Dabiju, a so premiero prestavili v Los Angeles, da bi bil Vin lahko bližje noseči Palomi. "Želi biti blizu svoji družini," je povedal neimenovani vir.

Tega so veseli tudi drugi člani filmske franšize, v filmu igrajo še Dwayne Johnson (v rokoborskem ringu znan tudi kot The Rock), Jason Statham in Michelle Rodriguez, ki jim ne bo treba na promocijsko turnejo v Združene arabske emirate. Film v svetovne kinematografe prihaja 3. aprila.