Sestri bosta božič preživeli skupaj. Foto: BoBo
Sestri bosta božič preživeli skupaj. Foto: BoBo

Namigovanja na to, da bosta božič letos preživela drugače, kot je to običajno za kraljevo družino, so se pojavila, ko je v javnost prišla novica, da je vojvodinja morala v bolnišnico zaradi hudih jutranjih slabosti. Zdaj pa so za revijo People to potrdil tudi iz Palače sv. Jamesa. Tega so se verjetno razveselili predvsem starši vojvodinje Catherine, ki so že pred časom dejali, da kraljeva družina nenehno pritiska na Kate.

Gre za veliko spremembo v smislu tradicionalnega kraljevega preživljanja praznikov, za katero sta se zakonca odločila po posvetu s kraljico Elizabeto II. Obiskala bosta Katino domače mesto, da praznike mirno preživita z družino Middleton, so sporočili iz palače. Pozneje pa se bosta pridružila drugim članom kraljeve družine na posestvu Sandringham.

Princ William je sicer že kmalu po poroki dal jasno vedeti, da se ne bo vse odvijalo strogo tradicionalno. Tako se bosta zakonca več družila tudi s člani družine Middleton, s katerimi se je princ zelo zbližal. Na božični večerji bosta poleg staršev Kate Middleton tudi njen brat in njena sestra.