Garrison te dni ni nasmejan. Foto: Reuters
Garrison te dni ni nasmejan. Foto: Reuters
Zasedba serije Beg iz zapora
Za Garrisona (prvi z desne) je bila vloga v Begu iz zapora daleč najpomembnejša v njegovi karieri. Foto: Fox

Garrisonov prijatelj in soigralec iz serije Amaury Nolasco (igra Fernanda Sucreja) poroča, da se 27-letnik drži dobro - glede na okoliščine. "Pravkar sem bil na kosilu z njim in vsa stvar je tragična za obe strani. Seveda, življenje je izgubljeno. Lane je fenomenalen fant, ki je naredil napako."



Tragedijo globoko obžaluje
Igralec se zagovarja kot nedolžen v drugih obtožbah - obtožbi malomarnosti in z alkoholom povezani obtožbi. Garrisonu grozi najvišja kazen: šest let in osem mesecev, z lepim vedenjem pa si lahko kazen občutno zmanjša. Obsodili ga bodo 2. avgusta.

Nolasco poroča, da se Lane v teh dneh obkroža s prijatelji in da mu je seveda zelo, zelo žal. "Prevzema odgovornost in je pripravljen na kakršne koli okoliščine, saj se želi oddolžiti."

Garrison je decembra na Beverly Hillsu v vinjenem stanju razbil svoj land rover in pri tem ubil 17-letno Vahagn Setian in poškodoval še dva druga sopotnika. Policija je ugotovila, da je imel igralec med nesrečo v krvi kokain, poleg pa je priznal, da je priskrbel alkohol mladoletnim in da je vozil z več kot 0,15 promila alkohola v krvi.

Od tragičnega dogodka se igralec izogiba pojavljanju v javnosti.

K. S.